Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

World Sauna Forum nyt ilmaisena virtuaalitapahtumana

Uutisarkisto

26.11.2020

Mikä tekee suomalaisesta saunasta niin rentouttavan? Miten sitä voi kehittää vastaamaan paremmin omia tai asiakkaasi tarpeita? Mitä liiketoiminnallisia mahdollisuuksia suomalainen sauna tarjoaa?

Nämä ja monet muut teemat nostetaan pöydälle maailman suurimmassa virtuaalisessa saunatapahtumassa: World Sauna Forumissa!

Aikaisemmat kolme vuotta B2B-tapahtumana järjestetty World Sauna Forum on tuonut yhteen satoja suomalaisia ja ulkomaalaisia liikemiehiä ja -naisia, joita kaikkia yhdistää kiinnostus suomalaiseen saunaan. Tapahtuma on mahdollistanut useita uusia yhteisöitä, saavuttanut kansainvälisen median huomion, järjestänyt paljon mielenkiintoisia keskusteluja sekä tarjonnut osallistujille mahtavia suomalaisia saunaelämyksiä.

Korona-pandemian vuoksi tämän vuoden World Sauna Forum järjestetään virtuaalisesti. Tapahtuma on ilmainen ja tarjoaa jokaiselle jotakin, saunafaneista alan toimijoihin jotka etsivät uusia kauppamahdollisuuksia.

Ilmoittaudu ilmaiseksi nyt ja liity mukaan 3.-4. joulukuuta! Ohjelmaan kuuluu monia kiinnostavia haastatteluja sekä keskusteluja maailman parhaasta saunaelämyksestä.

Rekisteröityneet osallistujat voivat liittyä tapahtuman striimiin mukaan tai katsoa sen kun tapahtuma on ohi. Lisätietoa osoitteessa www.worldsaunaforum.com.