Sulje

Saunatalolla on toistaiseksi voimassa vieraskielto.

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on kiinni 1.3. alkaen 28.4. saakka

Suomen Saunaseura on tehnyt päätöksen sulkea Saunatalo 1.3. alkaen vallitsevan koronatilanteen vuoksi.
Sulun vuoksi myös hierontapalvelut ovat tauolla.

Hinnasto

Jäsen

10 €

Vieras jäsenen seurassa

20 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

5 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

100€

3 kk:n kortti - miehet

250 €

3 kk:n kortti - naiset

100 €

koko vuoden kortti - miehet

580 €

koko vuoden kortti - naiset

230 €

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Saunatalolla on toistaiseksi voimassa vieraskielto

Saunatalo sulkee ovensa 1.3. alkaen 28.3. saakka – myös hierontapalvelut tauolla

Suomen Saunaseura on tehnyt päätöksen sulkea Saunatalo 1.3. alkaen vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Tällä hetkellä edellytyksiä Saunatalon pitämiselle auki ei ole. Mikäli haluamme saada viheliäisen korona-viruksen taltutettua, tulee Saunaseuran kantaa oma vastuunsa työssä asian eteen. Tällä kertaa se tarkoittaa sitä, että suljemme ovemme 1.3. alkaen 28.3. saakka. Mikäli tilanne muuttuu, tiedotamme asiasta jäsenistöä sähköpostitse sekä kotisivuillamme.

Sulun vuoksi myös hierontapalvelut ovat tauolla.

Tähän saakka suurin osa jäsenistöstä on toiminut esimerkillisesti koronatartuntojen vähentämisen suhteen. Siitä kertoo myös se, että edes altistumisia ei Saunatalolla ole havaittu pitkään aikaan. Kiitokset siitä teille arvon jäsenistö.

Saunatalon sulun aikana Saunaseura tulee julkaisemaan uudet kotisivunsa sekä remontoimaan saunoja. Saunojen korjauksissa pyritään tilanteeseen, jossa kesän sulku olisi mahdollisimman lyhyt. Saunatalolla suoritetaan myös muita kunnossapitoon sekä siisteyteen liittyviä toimenpiteitä.

Toivomme, että tilanne paranee mahdollisimman nopeasti, mutta ennen kaikkea toivomme että koronapandemialle saadaan piste. Mennyt vuosi on ollut raskas meille kaikille, sillä tilanteet ovat eläneet jatkuvasti ja olemme joutuneet toimimaan muuttuvassa tilanteessa vähin resurssein. Tavoitteemme on ollut tarjota saunomismahdollisuus jäsenistöllemme niin pitkään kuin se on mahdollista. Nyt se ei enää sitä ole.

Olemme tilanteesta pahoillamme, mutta toiveikkaita.

Hyvää terveyttä toivottaen,
Saunaseuran johtokunta ja henkilöstö