Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

10 €

Vieras jäsenen seurassa

20 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

5 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

100€

3 kk:n kortti - miehet

250 €

3 kk:n kortti - naiset

100 €

koko vuoden kortti - miehet

580 €

koko vuoden kortti - naiset

230 €

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Uusi kansainvälinen sauna-alan tapahtuma syyskuussa

Uutisarkisto

28.04.2017

Sauna from Finland ry järjestää World Sauna Forum 2017 -tapahtuman syyskuussa Jyväskylässä. World Sauna Forum kokoaa yhteen sauna-alan monipuolisen yritysjoukon täysin uudella tavalla. Tapahtuma on alan toimijoille ainutlaatuinen paikka myös kansainväliseen verkostoitumiseen.

World Sauna Forumista halutaan kasvattaa maailman johtava saunaan ja hyvinvointiin liittyvä tapahtuma. Tapahtuma on näyteikkuna suomalaisen saunan monipuoliseen maailmaan: ideoita, verkostoitumista ja kaupankäyntiä. Tapahtumaan tulee laaja saunaelämysnäyttely, jossa päästään tutustumaan sauna-alan uutuustuotteisiin, kuten saunoihin, kiukaisiin, tekstiileihin, porealtaisiin ja saunainnovaatioihin.

Saunapalveluihin pääsee tutustumaan konkreettisesti, sillä tapahtuma-alueella lämpenevät saunat ja poreammeet.  Saunomisen jälkeen elämystä voidaan täydentää erilaisten juomien ja ruokien parissa.

– Saunominen tuo ihmisille hyvinvointia, rentoutumista ja vastapainoa kiireiseen elämään, tämä on viesti, jonka haluamme viedä kaikkialle maailmaan. World Sauna Forumista halutaan ainutlaatuinen ja monitahoinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen kaikki saunan ympärillä toimivat, Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju sanoo.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunaelämys. Verkoston jäsenet vauhdittavat tätä tavoitetta omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan. Kasvavassa verkostossa on jo 160 jäsenyritystä.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Carita Harju, 040 5662481, carita@saunafromfinland.fi

www.worldsaunaforum.fi

www.saunafromfinland.fi