Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Tiedote johtokunnan kokouksista 6.5., 17.6. ja 19.8.2014

Uutisarkisto

22.08.2014

Tiedote johtokunnan kokouksista 6.5., 17.6. ja 19.8.2014.

Johtokunta käsitteli kaikissa kokouksissa rakentumassa olevan saunan tilannetta. Kustannusten osalta kaikki näyttää hyvältä, ja budjetti alittunee. Uusi sauna rakentuu aikataulussa ja valmistunee loppuvuodesta 2014.

Kunnossapitotoimikunta on kokoontunut useasti kevään ja kesän aikana, pääaiheena on ollut uuden saunan rakentaminen sekä saunatalon remontit. Kesän aikana kunnostettiin saunatalon ulkoterassi, saunatalon huolto– ja varastotiloja, korjattiin laituria, vaihdettiin kiuaskiviä sekä suoritettiin muita huoltotöitä mm. ilmastoinnin osalta. Kunnossapitotoimikunta alkaa seuraavaksi valmistella vuoden 2015 korjaussuunnitelmaa syyskokoukselle sekä päivittämään seuran pitkäaikaista kunnossapitosuunnitelmaa.

Viestintätoimikunta on valmistellut kyselyä, joka avataan syyskuussa. Kyselyllä selvitetään eri viestintämuotojen tavoittavuutta ja jäsenistön toiveita seuran viestinnästä. Tulosten avulla kehitetään myös seuran kotisivuja.

Johtokunta on käsitellyt seuran taloustilannetta ja todennut sen hyväksi. Johtokunta päätti, että seuralle aletaan tekemään keskipitkän aikavälin taloussuunnitelmaa, joka on kiinteästi yhteydessä pitkäaikaisen kunnossapitosuunnitelman kanssa.

Kevätkokouksen valitsema nimitysvaliokunta on pyytänyt johtokunnan apua sopivien ehdokkaiden löytämiseksi eri elimiin, joiden valintaa syyskokoukselle valiokunta valmistelee. Johtokunta totesi, että nimitysvaliokuntaa autetaan kaikin tavoin, mm. tiedottamalla asiasta ilmoitustaululla ja kotisivuilla.

Jäsenmaksunsa laiminlyöneiden jäsenten erottaminen. Saunaseuran sääntöjen mukaan seuran johtokunta voi erottaa seuran jäsenyydestä edellisen vuoden jäsenmaksunsa laiminlyöneet jäsenet. Näin päätettiin toimia jäsenmaksunsa vuonna 2013 laiminlyöneiden jäsenten osalta.

Syyskokouksen ajankohta. Erinäisten tilajärjestelyistä johtuvien ongelmien jälkeen johtokunta on päätynyt pitämään seuran syyskokouksen tiistaina 18.11.2014. Kokous pidetään perinteisessä Hanasaaren konferenssikeskuksessa. Kutsu kokoukseen julkaistaan lokakuussa.

Yhteisöjäsenhakemus. Henley alumni ry. on hakenut Saunaseuran yhteisöjäseneksi. Henley alumni ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka toiminnan keskeinen on esitellä suomalaista kulttuuria brittiläisen yliopiston vieraileville professoreille ja akateemikoille. Koska saunakulttuuri kuuluu olennaisena osana suomalaisuuteen, päätti Henley alumni ry hakea jäsenyytttä Saunaseurassa. Johtokunta hyväksyi jäsenhakemuksen.

Muita asioita:

Saunaseuran yhteisöjäsen Vaasan Pingviinit on tulossa vierailulle syksyn aikana. Päätettiin, että ajankohdan selvitessä pyritään järjestämään ryhmälle mahdollisuus tutustua Saunaseuran toimintaan ja saunoa seuran saunoissa.

Merkittiin tiedoksi, että Saunaseuran kunniajäsen Erkki Helamaa on kuollut. Saunaseura muisti Helamaata hänen toiveidensa mukaisesti lahjoituksella TTY:n säätiön rahastoon, joka tukee arkkitehtiopiskelijoita.

Tarkemmin kokousasioista voi tiedustella johtokunnan puheenjohtaja Tuomas Lehtoselta.