Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 8.8.2016

Jäsenuutiset, Seuran uutisia

10.08.2016

 

Johtokunta kävi läpi ajankohtaisia asioita ja taloustilannetta. Taloustilanne on ajankohtaan nähden normaali. Kesän kunnostustyöt ovat sujuneet hyvin. Julkisivujen kunnostustyö jatkuu suunnitelmien mukaan.

 

Johtokunta kävi läpi seuran tulevaisuuden näkymiä ja hahmotteli strategiaa tuleville vuosille. Strategiatyössä on tarkoitus hahmottaa pitkiä kehityslinjoja sekä mahdollisia haasteita tulevaisuudelle.

 

Saunatalon kävijämäärät ja jäsenmäärän kasvu. Kevätkokouksessa nousi esiin seuran jäsenmäärä sekä ajoittainen ruuhka. Johtokunta päätti käsitellä jäsenmäärän kasvua viime vuosina sekä kävijämääriä.

 

Todettiin, että keskimääräiset kävijämäärät ovat nousseet hieman viime vuosina, mutta suuria hyppäyksiä ei ole tapahtunut. Kevään osalta perhesaunojen suosio nosti keskimääräisiä kävijämääriä. Saunatalolla on ruuhka-aikoja, jolloin muut tilat (parkkipaikka, kahvio) ovat joskus kuormittuneita. Saunoissa ei tiettävästi ole ruuhkaa ollut, joten saunomaan on päässyt aina.

 

Todettiin, että parkkipaikkojen täyttyminen on valitettavaa, mutta ruuhka tuntuu olevan vain tiettyihin aikoihin. Lisäksi todettiin, että joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät ja paranevat tulevaisuudessa, kun länsimetro aloittaa liikennöinnin: Koivusaaren metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Saunaseuralta. Lisäksi kevyen liikenteen väylät ovat hyvät. Tällä hetkellä ei siis ole tarve rajoittaa jäseneksi ottamista ruuhkaisuuden takia. Tulevaisuuden varalle on kuitenkin hyvä tarpeen vaatiessa tutkia erilaisia vaihtoehtoja kävijämäärän rajaamiseksi, kuten sauna-ajan lyhentäminen tai käyntikertojen hinnoittelu.