Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 21.10.2014

Uutisarkisto

23.10.2014

Johtokunta käsitteli seuran syyskokouksen asioita. Talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2015 hyväksyttiin. Syyskokouksen asiakirjat toimitetaan jäsenten tutustuttaviksi sekä kotisivuille että saunatalolle viimeistään kahta viikkoa ennen kokousta.

Johtokunta käsitteli seuran taloustilannetta ja totesi, että loppuvuoden osalta on syytä seurata rahatilannetta, mutta aihetta huolestumiseen ei ole. Johtokunta totesi, että uuden saunan kulut ovat alittaneet budjetoidun. Muutenkin kunnossapidon kustannuksissa on säästetty.

Johtokunta päätti, että seura siirtyy mahdollisuuksien mukaan sähköpostilaskujen käyttöön jäsenmaksulaskutuksessa. Näin säästetään sekä rahaa että työmäärää, kun postitse lähetettyjen paperilaskujen määrä vähenee.

Saunaseuran johtokunta on kesäkuun kokouksessaan erottanut sääntörikkomusten johdosta kaksi seuran jäsentä.  Erotetut jäsenet ovat riitauttaneet heitä koskeneet  päätökset  ja vieneet asian  käräjäoikeuden ratkaistavaksi.  Saunaseura tulee vastaamaan omalta osaltaan kanteisiin.