Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 2.6.

Uutisarkisto

04.06.2015

Johtokunta käsitteli saunojen 5 ja 6 korjauksia. Korjaukset etenevät suunnitelman mukaisesti.

Johtokunta keskusteli saunojen kunnossapidosta pidemmällä aikavälillä. Kunnossapitotoimikunta on esittänyt johtokunnalle, että saunoja alettaisiin lepuuttamaan vuorotellen siten, että yksi sauna on kerrallaan pois käytöstä. Näin korjauksia voidaan tehdä ennakoiden ja saunat saavat tarvitsemansa säännöllisen lepoajan. Johtokunta päätti, että näin toimitaan. Eri saunojen lepovuoroista tiedotetaan ilmoitustaululla ja kotisivuilla.

Tilitoimiston kilpailutus. Saunaseuran kirjanpito hoidetaan sisäisesti, mutta käytetty tiliohjelmisto on vuokrattu ulkopuoliselta tilitoimistolta. Taloustoimikunta on ehdottanut johtokunnalle tilitoimiston kilpailutusta. Johtokunta päätti kilpailuttaa tilitoimistot ja toivoi myös jäseniltä ehdotuksia hyvistä tilitoimistoista.

Jäsenmaksunsa vuonna 2014 laiminlyöneiden jäsenten erottaminen. Seuran sääntöjen mukaan johtokunta voi erottaa jäsenen, joka ei ole suorittanut edellisen vuoden jäsenmaksuaan. Päätettiin erottaa nämä jäsenet seuran jäsenyydestä.

Apurahahakemus. Siirrettävien saunojen kokoontumisajot ry. on hakenut Saunaseuralta apurahaa tapahtumaansa varten. Teuvalla elokuussa järjestettävät sauna–ajot kokoavat yhteen tuhansia sauna–aktiiveja viikonlopun aikana. Tapahtuma on järjestetty kokonaan vapaaehtoisvoimin ja tänä vuonna on tapahtuman 10–vuotisjuhlavuosi. Johtokunta päätti tukea tapahtumaa 1500 eurolla. Saunaseura saa vastineeksi näkyvyyttä sekä markkinoinnissa että itse tapahtuman aikana.

Jäsenten käytössä olevaat isot pukukaapit. Isoja pukukaappeja on aiemmin annettu jäsenten vuokrattavaksi, mutta niitä ei valitettavasti ole riittänyt kaikille halukkaille. Isojen kaappien tarve on jatkuvasti lisääntynyt saunojien määrän kasvaessa, eikä kaappeja ole voitu antaa vuokralle. Tämän johdosta johtokunta päätti, että isoja kaappeja ei enää anneta vuokralle, vaan niiden vapautuessa ne otetaan yleiseen käyttöön. Kaappien vuokrauksesta luovutaan pitkällä aikavälillä.

Muut asiat. Päätettiin, että suomalaisen saunan päivän kunniaksi 13.6. seuran jäsenet saavat saunoa ilmaiseksi. Päätettiin, että toimiston uudet aukioloajat ovat ma-to klo 10-15. Käsiteltiin seuran taloudellinen tilanne ja todettiin se hyväksi. Jäsenmaksuja on vielä maksamatta vajaalta 160 henkilöltä. Käsiteltiin eri toimikuntien kuulumiset.