Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 16.2.2016

Jäsenuutiset

18.02.2016

Tiedote johtokunnan kokouksesta 16.2.2016

Johtokunta kävi läpi ajankohtaisia asioita. Taloustilanne todettiin hyväksi, jäsenmaksuja on maksamatta vielä noin 600 jäseneltä.

Seuran sääntöjen mukaan johtokunta voi todeta edellisvuonna jäsenmaksunsa laiminlyöneet jäsenet eronneiksi. Jäsenmaksunsa oli laiminlyönyt vuonna 2015 51 jäsentä ja heidät todettiin eronneiksi.

Uusia jäsenhakemuksia oli 250 kappaletta. Päätettiin hyväksyä hakeneet seuran jäseniksi. Päätettiin pitää keväällä tervetulotilaisuus uusille jäsenille.

Muut asiat:

Adressi liittyen laiturin lämmitykseen ja jäätymiseen kovalla pakkasella. Merkittiin adressi ja siitä käyty keskustelu tiedoksi. Todettiin, että rappusten lämmityselementit tullaan vaihtamaan tehokkaampiin niiden uusimisen yhteydessä.

Kevätkauden aukioloajat. Päätettiin, että saunatalo on suljettu pääsiäisenä (25.-28.3.), vappuna (30.4.-1.5.) ja helatorstaina (5.5.). Kesätauko alkaa juhannusaattona 24.6.

Saunakulttuuria edistävä Helsinki Sauna Day järjestetään 12.3. Päivänä kaikki halukkaat voivat tarjota omia saunojaan vapaaseen käyttöön. Todettiin, että tapahtuma on erittäin mielenkiintoinen, mutta ajankohta on hankala seuran osallistumista ajatellen. Päätetiin siis olla osallistumatta tapahtumaan tänä vuonna.

Käytännöt saunakulttuurin esittelystä diplomaateille, median edustajille ja muille seuran kannalta olennaisille yhteistyötahoille. Todettiin, että on hyvä vahvistaa käytännöt sen suhteen, miten saunaseuraa voidaan esitellä saunakulttuurin editämistarkoituksessa. Päätettiin, että kaikkien saunatalolle tapahtuvien vierailujen asianmukaisuus varmistetaan aina etukäteen puheenjohtajalta ja toiminnanjohtajalta. Suurempien ryhmien vierailuista tekee johtokunta aina tapauskohtaisesti päätöksen.

Pakolaisille suunnattu saunatiedotus. Aiemmin johtokunnan kokouksissa on sovittu, että saunatiedon jakamista Suomeen saapuville pakolaisille selvitetään. Päätettiin varata saunatiedotteen tekemiseen 4000 euroa. Tällä summalla tehdään esitteen teksti, käännökset sekä havainnollistava kuvitus.

Todettiin, että perhesaunakokeilusta on tullut paljon palautetta. Päätettiin kerätä keskitetysti palautetta kaikilta jäseniltä vielä viimeisen perhesaunakerran jälkeen.