Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 11.5.

Uutisarkisto

15.05.2015

Johtokunta käsitteli tarkastusvaliokunnan raporttia. Tarkastusvaliokunta on antanut raportissaan 11 kohdan suosituslistan. Todettiin että raportissa todettiin ettei tarkastuksessa havaittu väärinkäytöksiä. Johtokunta päätti ryhtyä tarkastusraportissa esitettyihin toimenpiteisiin.

Johtokunta käsitteli myös tilintarkastajien raportin tilintarkastuksesta. Siinä esitettyjä huomioita käsiteltiin ja päätettiin kehittää niiden pohjalta toimintaa.

Johtokunta käsitteli myös saunojen 5 ja 6 välissä ollutta kytöpaloa. Korjauksesta on tehty alustava korjaussuunnitelma, ja sitä päätettiin vielä täydentää. Lisäksi johtokunta halusi varmistaa tilojen paloteknisen turvallisuuden teettämällä ylimääräisen asiantuntija–arvion. Turvallisuuden varmistamiseksi saunat 5 ja 6 pysyvät poissa käytöstä, kunnes kaikki korjaukset on tehty. Tämä kestänee todennäköisesti loppukevään sekä osan kesätaukoa.

Saunaseuran kotisivujen kehittäminen. Päätettiin valmistella kotisivujen siirto uudelle tekniselle alustalle. Samalla parannetaan kotisivujen käytettävyyttä ja selkeyttä saadun palautteen perusteella.

Käsiteltiin seuran taloudellinen tilanne ja todettiin se hyväksi. Jäsenmaksuja on vielä maksamatta vajaalta 200 henkilöltä.

Käsiteltiin eri toimikuntien kuulumiset.

Käsiteltiin jäsenkahvien kuulumiset.