Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 10.12.2015

Jäsenuutiset

11.12.2015

Johtokunta kävi läpi ajankohtaiset asiat. Seuran kirjaston järjestäminen on valmistumassa. Käytiin läpi ajankohtainen taloustilanne ja todettiin se hyväksi. Jäsenmäärä on hyvin tasapainossa, tällä hetkellä vuoden aikana jäseniä on poistunut noin 100. Jäsenmaksunsa laiminlyöneitä on noin 80kpl. Näin ollen jäsenmäärä ei juurikaan kasva kuluvan vuoden aikana, kun uusia jäseniä on otettu noin 150.

 

Muut asiat:

 

Pakolaisille suunnattu saunatiedotus. Aiemmin syksyllä johtokunta keskusteli Suomeen tuleville pakolaisille suunnatusta tiedotuksesta liittyen saunaan ja saunakulttuuriin. Päätettiin tiedustella eri toimijoilta (esim. SPR), minkälaista saunatiedotusta olisi tarpeen tehdä.

 

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 saunahanke. Tutkimus– ja kulttuuritoimikunnassa on valmisteltu juhlavuoteen 2017 liittyen saunakulttuurihanketta, jossa esitellään sata vähintään satavuotiasta savusaunaa. Johtokunta totesi, että hanke on hyvä ja sitä voidaan viedä eteenpäin eri yhteistyötahojen kanssa.

 

Lisäksi käytiin läpi eri toimikuntien kuulumiset.

 

Kokouksen lopuksi puheenjohtaja Tuomas M.S. Lehtonen kiitti johtokunnan jättäviä Ritva–Liisa Luomarantaa sekä Tommi Ullgrénia aktiivisesta työskentelystä seuran hyväksi.