Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomen Saunaseuran uutiskirje 5/2021

Tiedotteet, Uutiset, Yleinen

10.03.2021

1. Saunaseuran uudet kotisivut julki perjantaina 12.3. iltapäivällä
2. Saunatalon sulkuajan korjaukset etenevät
3. Muista lähettää ehdotuksesi löylynhenki-palkinnon saajaksi

Saunaseuran uudet kotisivuja julki perjantaina 12.3. iltapäivällä
Suomen Saunaseuran uudet kotisivut avautuvat perjantaina 12.3. iltapäivällä. Sivuilla on uusia ominaisuuksia kuten etusivun info-painike ja uudistunut jäsensivu. Kotisivu-uudistuksessa on pyritty parantamaan sivujen käytettävyyttä ja ulkoasua.

Sivujen kieliversiot valmistuvat vuoden 2021 aikana. Tarkoituksena on tuottaa sivujen staattinen sisältö myös englanniksi.
Uusien sivujen vaihtuessa sauna.fi-osoitteeseen on sivuilla noin 1-2 tunnin mittainen käyttökatko alkaen noin kello 12.00.

Saunaseuran sulkuajan korjaukset etenevät
Sulkuaikana Saunatalolla suoritetaan korjauksia, siivousta ja kunnostamistatöitä. Saunojen osalta saunojen 3 ja 5 paneelit sekä lauderakenteet on uusittu tai remontointi. Lisäksi saunan 2 kiuas on uusittu. Saunoihin tehdään myös kivien vaihtoja ja pienremontointia.

Muista lähettää ehdotuksesi löylynhenki-palkinnon saajaksi
Suomen Saunaseura myöntää vuosittain Löylynhenki-palkinnon ansiokkaasti suomalaisen saunakulttuurin hyväksi tehdystä työstä henkilölle tai yhteisölle. Seuran johtokunta valitsee palkinnon saajan seuran jäseniltä tulleiden ehdokkaiden joukosta Tutkimus- ja kulttuuritoimikunnan esityksen pohjalta.

Kuka on tehnyt kunniaa suomalaiselle saunalle, hyödyntänyt, jalostanut tai innovoinut saunaa tai edistänyt saunakulttuurin tuntemusta joko Suomessa tai kansainvälisesti viime vuonna?  Kenelle Löylynhenki-palkinto 2021?

Tee ehdotuksesi palkinnon saajaksi!

Lähetä Löylynhenki-ehdotuksesi perusteluineen 1.4. mennessä sähköpostitse janne.koskenniemi@sauna.fi tai kirjeitse Suomen Saunaseura, Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki.
Voittaneen ehdotuksen lähettäjä palkitaan 10 ilmaisella saunakerralla, jos hän on Saunaseuran jäsen, muuten laadukkailla saunatuotteilla.

Lisää luetavaa