Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomen Saunaseuran uutiskirje 5/2020

Uutisarkisto

03.04.2020

Sisältö
1. Saunatalo pysyy suljettuna 31.5. saakka
2. Suomen Saunaseuran kevätkokous siirretty alustavasti kesäkuulle
3. Jäsenkysely on avoinna – vastaa 30.4. mennessä
4. Saunat kiinni, kiukaat auki
5. Muistakaa aktivoida tilinne uuteen jäsenrekisteriin
6. Muistakaa hoitaa jäsenmaksunne oikein tiedoin ja ajoissa


Saunatalo pysyy suljettuna 31.5. saakka

Suomen Saunaseura on seurannut vallitsevan koronaepidemian aiheuttamia toimenpiteitä, suosituksia ja määräyksiä. Viime viikkoina valtiovalta on rajoittanut kokoontumisia ja muun muassa määrännyt ruoka- ja anniskeluravintolat kiinni 31.5. saakka.

Tilanne on ikävä ja sillä on monenlaisia vaikutuksia kaikkiin suomalaisiin. Saunaseura haluaa omalta osaltaan turvata kaikkien jäsentensä ja työntekijöiden terveyttä. Tämä tarkoittaa tässä tilanteessa sitä, että saunominen Saunatalolla joudutaan keskeyttämään pidemmäksi kuin aluksi ajateltiin.

Vallitsevien määräysten ja rajoitusten vuoksi on Suomen Saunaseuran johtokunta päättänyt, että Saunatalo pysyy suljettuna 31.5. saakka.

Mikäli Saunatalo pystytään avaamaan aiemmin, tiedotamme tästä tottakai välittömästi jäseniämme.


Suomen Saunaseuran kevätkokous siirretty alustavasti kesäkuulle

Vallitsevan koronapandemian vuoksi kaikki yli 10 hengen tapaamiset on kielletty. Suomen Saunaseuran kevätkokouksissa on osallistujia ollut perinteisesti useita kymmeniä tai enemmän.
 
Suomen Saunaseuran kevätkokous tulee sääntöjen mukaan järjestää toukokuun loppuun mennessä. Kuitenkaan vallitsevan tilanteen vuoksi kevätkokousta ei ole mahdollista järjestää tuona aikana vaarantamatta osallistujien yhdenvertaista osallistumismahdollisuutta, terveyttä eikä rikkomatta valtiovallan määräyksiä.

Olemme alustavasti varanneet kevätkokoukselle tilan Hanasaaresta maanantaille 15.6.

Kevätkokouksen materiaalit lähetetään jäsenistölle huhtikuun aikana.


Jäsenkysely on avoinna – vastaa 30.4. mennessä

Jäsenkyselymme tarkoitus on kerätä tietoa jäseniltämme siihen miten parhaiten voimme kehittää Suomen Saunaseuran ja Saunatalon toimintaa. Kysely toimii myös mittarina sille, miten erinäiset Saunaseuran palvelut näkyvät jäsenistöllemme ja mitä mieltä niistä ollaan.

Löydät kyselyn täältä: https://fi.surveymonkey.com/r/saunaseuran-jasenkysely

Kyselyssä on 29 kysymystä.   Voit lopuksi antaa omat yhteystietosi ja näin osallistua sauna-aiheisen tuotepaketin arvontaan.   Kyselyn viimeinen täyttöpäivä on 30.4.


Saunat kiinni, kiukaat auki

Saunatalon pysyessä kiinni, suoritetaan Saunatalolla lukuisia remontteja, kunnostustöitä ja asennustöitä. Tällä hetkellä menossa on kiukaiden korjaukset sekä kivien vaihdot ja useita kaapelointitöitä. Kaapelointitöiden tarkoituksena on lisätä toiminnan kannalta välttämättömiä sähkö- ja internetliitäntöjä.

Olemme myös saamassa pian päätökseen Saunan 2 lattiaremonttiin liittyvän kilpailutuksen ja pyrimme saamaan remontin käyntiin mahdollisimman pian. Saunaan 1 tehtiin seinien puhdistukseen liittyvä kuivajääpuhallus ja se tehdään mahdollisuuksien mukaan myös Saunaan 2 remontin yhteydessä.

Olemme myös saaneet palautetta saunojen valaistukseen liittyen ja pyrimmekin suorittamaan saunojen valaistuksen uusimista kiinniolon aikana. Tätä varten tutkailemme erilaisia valaistusvaihtoehtoja ja ratkaisuja.

Saunatalon kalusteita kunnostetaan myös. Takkahuoneen rottinkinkalusteista huonokuntoisimmat on lähetetty uudelleen punottavaksi tai korjattavaksi. Näin voitte Saunatalon auettua lepuuttaa jalkojanne takkahuoneessa kunnostetuissa tuoleissa.

Olemme myös edistäneet uuden kassajärjestelmän käyttöönottoa. Tähän liittyen tehdyt internetyhteyden parannukset on saatu tehtyä ja aloitamme ensi viikolla uusien kassalaitteiden asennuksen. Osa tätä prosessia on myös uuden jäsenrekisterin käyttöönotto.

Näiden jäsenillemme näkyvien remonttien ja korjaustöiden lisäksi suoritetaan lukuisia yleensä kesätauolla tai muina aikoina tehtäviä huolto-, kunnostus- ja korjaustoimenpiteitä.


Muistakaa aktivoida tilinne uuteen jäsenrekisteriin

Saunaseura on ottanut käyttöön uudet jäsenrekisterin. Uusi jäsenrekisteri mahdollistaa entistä paremmin omien tietojen päivittämisen ja tarkistamisen. Uudesta rekisteristä voit esimerkiksi tarkastaa milloin jäsenyytesi on alkanut Saunaseurassa.

Tulevaisuudessa jäsenrekisterin kautta hoidetaan myös hierojavaraukset. Voit tulevaisuudessa myös tarkistaa omien sarja- ja kausikorttiesi tilan järjestelmän kautta.

Jäsenrekisterin aktivointia varten olemme lähettäneet jokaiselle Suomen Saunaseuran jäsenelle viestin uuden jäsenrekisterimme kautta. Linkissä pyydetään aktivoimaan tunnukset uuteen jäsenrekisteriimme. Olemme myös lähettäneet jokaiselle jäsenelle ohjeet jäsentietojen päivittämiseen. Ohjeistus löytyy myös sivuiltamme. Ohjeistus on myös lähtenyt kirjeitse maksumuistutusten yhteydessä. Kirjeitse ohjeistus lähtee vain maksumuistutusten yhteydessä kustannusten minimoimiseksi.

Löydät ohjeistuksen myös sivuiltamme: https://sauna.vanhat.fi/2020/03/paivita-jasentietosi-uuteen-jasenrekisteriimme/  


Muistakaa hoitaa jäsenmaksunne oikein tiedoin ja ajoissa

Olemme lähettäneet kirjeitse maksumuistutukset niille, joilla maksu on ollut vielä 23.3. maksamatta.

Haluamme vielä painottaa, että jäsenmaksu tulee maksaa laskusta löytyvin tiedoin. Väärällä viitenumerolla maksetut maksut eivät esimerkiksi kirjaannu oikein jäsentietoihin eikä meillä valitettavasti vallitsevissa olosuhteissa ole resursseja tarkistaa käsin jokaisen lähes 4500 jäsenemme maksutietoja.

Oman maksutilanteenne näette muun muassa yllä mainitusta jäsenrekisterista aktivoimalla tunnukset ja kirjautumalla sisään järjestelmään.