Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomen Saunaseuran uutiskirje 10/2020

Uutisarkisto

20.08.2020

1. Tietoa mahdollisista koronatoimenpiteistä Saunatalolla
2. Syyskokouksen ajankohta marraskuussa
3. Käsillä ovat viimeiset hetket maksaa jäsenmaksu ennen erottamista

Tietoa mahdollisista koronatoimenpiteistä Saunatalolla
Suomen Saunaseuran johtokunta on päättänyt seuraavista toimenpiteistä mikäli koronatilanne pahenee.

Mikäli tartuntamäärät jatkavat kasvuaan, asetetaan Saunatalolle vieraskielto.

Mikäli tartuntamäärien kasvu on radikaalia ja uusia rajoituksia tai tartuntojen torjuntaan tähtääviä toimenpiteitä tarvitaan, rajoitetaan Saunatalon aukioloa sekä kävijämääriä kesäkuun tapaan. Tämä tarkoittaa ennakkovarauksia ja 50 henkilöä per vuoro.

Tämän lisäksi Saunaseura noudattaa niitä ohjeistuksia ja rajoituksia, joita valtiovalta tai terveysviranomaiset kulloinkin asettavat.

Mahdolliset rajoitustoimenpiteet pannaan täytäntöön tarvittaessa hyvin nopealla aikataululla. Ilmoitamme mahdollisista rajoituksista aina sähköpostitse sekä kotisivuillamme.

Toivomme todella, että rajoituksiin ei tarvitse lähteä. Tähän tarvitaan kuitenkin kaikkien panosta.
 
Tahdommekin muistuttaa kaikkia jäseniämme seuraavasti:
1.     Älä tule saunomaan sairaana
2.     Älä tule saunomaan, mikäli sinulla on minkäänlaisia oireita
3.     Älä tule saunomaan, mikäli olet ollut tekemisissä sairastuneiden kanssa
4.     Mikäli palaat pitkältä matkalta, huolehdithan riittävästi oman terveytesi tarkkailusta ennen Saunatalolle saapumista
5.     Pidä riittävät välit niin kahviossa, saunassa kuin ulkona. Älä tungeksi saunoihin tai syömään. Tungokset eivät kuulu koronan ehkäisyyn eikä kiire saunomiseen.
6.     Peseydy aina huolella.
7.     Desinfioi kätesi saapuessasi Saunatalolle, siellä toimiessasi ja sieltä lähtiessäsi.
Toistaiseksi Saunatalolla on käytössä vain korttimaksut.

Saunatalon kahvion valikoimaan ja aukioloon voi tulla muutoksia nopeasti. Syynä on se, että henkilökuntamme tulee olla terveenä töissä emmekä voi ottaa työntekijöitä vähäoireisinakaan kahvioon ilman koronatestiä.
 

Suomen Saunaseuran syyskokous järjestetään maanantaina 2.11.2020
Kokous järjestetään Kokoushotelli Hanasaaressa. Kokouksesta tiedotetaan myöhemmin vielä lisää. Kokouksessa noudatetaan kulloinkin vallalla olevia rajoituksia ja suosituksia koronatartuntojen ehkäisemisestä.

Syyskokouksessa

1) vahvistetaan liittymismaksu ja seuraavan toimintavuoden jäsenmaksujen sekä muiden 4 §:ssä mainittujen maksujen suuruus.

2) valitaan johtokunnan puheenjohtaja ehdottomalla äänten enemmistöllä kaksivuotiskaudeksi. Puheenjohtajan toimikausi alkaa seuraavan kalenterivuoden alusta.

3) päätetään hallituksen jäsenten lukumäärä (8-10), valitaan jäsenet johtokuntaan erovuoroisten tilalle. Jäsenten toimikausi alkaa seuraavan kalenterivuoden alusta.

4) valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai tilintarkastaja ja toiminnantarkastaja ja heille varahenkilöt. Tarkastajien toimikausi alkaa seuraavan kalenterivuoden alusta.Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla tilintarkastuslaissa tarkoitettu KHT- yhteisö tai HTM-yhteisö taikka KHT-tilintarkastaja tai HTM-tilintarkastaja. Mikäli tilintarkastajaksi valitaan KHT- tai HTM-yhteisö, ei valita varatilintarkastajaa.

5) esitetään ja päätetään seuraavan toimintavuoden toimintasuunnitelma.

6) esitetään ja päätetään seuraavan toimintavuoden tulo- ja menoarviosta sekä

7) käsitellään ja päätetään muut johtokunnan esittämät asiat ja/tai Seuran vähintään kymmenen yksittäisen jäsenen yhdessä vähintään 21 päivää ennen kokousta tekemät esitykset käsiteltäväksi asiaksi syyskokouksessa johtokunnalle, joista syyskokoukselle on esitettävä johtokunnan lausunto ja päätösehdotus.
 
 Koska johtokunna puheenjohtaja on valittu vuonna 2019, ei puheenjohtajavaalia käydä. Syyskokouksessa täydennetään johtokuntaa nimitysvaliokunnan myöhemmin ilmoittamalla tavalla.

Viimeiset hetket käsillä maksaa jäsenmaksu ennen erottamista
Suomen Saunaseuran sääntöjen mukaan Seuran johtokunnalla on oikeus erottaa jäsen, mikäli hänen vuosimaksunsa on ollut maksamatta 6 kuukautta laskun eräpäivästä.

Olemme lähettäneet laskut sähköpostitse 13.3., jonka jälkeen olemme lähettäneet muistutukset niin sähköpostitse kuin kirjeitse. Kirjeitse lähetetyt muistutukset ovat lähteneet matkaan huhtikuun alussa.

Asiasta on myös muistutettu uutiskirjeissä sekä sivuillamme.

Haluamme vielä painottaa, että jäsenmaksu tulee maksaa laskusta löytyvin tiedoin. Väärällä viitenumerolla maksetut maksut eivät kirjaannu oikein jäsentietoihin eikä meillä ole resursseja tarkistaa käsin jokaisen lähes 4500 jäsenemme maksutietoja.

Jäsenet ovat myös itse velvollisia pitämään tietonsa ajantasalla, jotta lasku löytäät perille oikeaan osoitteeseen.

Oman maksutilanteenne näette muun muassa jäsenrekisterista aktivoimalla tunnukset ja kirjautumalla sisään järjestelmään.