Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomen Saunaseura tukemaan Jämsän saunakylää

Uutisarkisto

31.10.2016

Suomen Saunaseuran johtokunta on päättänyt lähteä tukemaan Jämsän saunakylän kulttuurihistoriallisesti merkittäviä saunoja. Alun perin 1980-luvulla Muurameen perustetun saunakylän saunat edustavat erilaisia savusaunatyyppejä, pääosin 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alkupuolelta. Kokonaisuus esittelee kattavasti savusaunan kehitystä Suomessa sekä saunojen kulttuurihistoriaa. Saunaseuran hankki kaksi kummisaunaa, joiden kunnostamista ja ylläpitoa se tukee kertaluonteisesti yhteensä 4000 eurolla.
”Saunakylälle tämä yhteistyö tuo mukanaan merkittävää tukea hankkeen toteuttamiseksi sekä suomalaisen savusaunakulttuurin historian säilyttämiseksi. Suomen Saunakulttuuri ry kiittää Suomen Saunaseuraa merkittävästä tuesta”, kommentoi Saija Silen, Suomen saunakulttuuri ry:n puheenjohtaja. ”Saunakylän historiallisten saunojen kunnostamista tukiessaan Suomen Saunaseura on jatkanut pitkän linjan toimintaansa suomalaisen saunakulttuurin hyväksi ja sen säilyttämiseksi seuraavillekin sukupolville”, Silen jatkaa.
Saunaseura haastaa: ryhdy saunakummiksi!
Suomen Saunaseuran haastaa kaikki saunakulttuurista kiinnostuneet mukaan tukemaan Jämsän saunakylää. Saunakylästä kiinnostuneet yritykset tai yhdistykset tai vaikkapa yksityiset henkilöt voivat ryhtyä saunakummeiksi tai ottaa osaa kummikerhosaunaan. Kummimaksulla kunnostetaan saunarakennus käyttökuntoon. Samalla saunasta tulee sen kummin ikioma nimikkosauna. Saunakylän toimintaa, saunojen korjaamista ja saunakulttuuria voi tukea liittymällä mukaan Saunakylää ylläpitävään yhdistykseen, Suomen Saunakulttuuri ry:hyn.
Lisätietoja Suomen Saunakulttuuri ry:n toiminnasta ja kummisaunoista antaa puheenjohtaja Saija Silen.
Sähköposti: suomen.saunakulttuuri@gmail.com
Suomen Saunakulttuuri ry Facebookissa: facebook.com/SuomenSaunakulttuuriRy

 

Lisätietoa kummisaunasta Lisätietoa Suomen Saunakulttuuri ry:n jäsenyydestä