Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomen Saunaseura ry hakee vuorovastaavaa kahvioon

Uutisarkisto

19.12.2019

Vuorovastaava kahvioon kokoaikaiseen työsuhteeseen

Suomen Saunaseura on vuonna 1937 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on suomalaisten saunaperinteiden vaaliminen, saunan tuntemuksen syventäminen ja saunomisen merkityksen korostaminen terveiden elämäntapojen ylläpitäjänä.

Suomen Saunaseura hakee nyt seuran oman Saunatalon kahvioon vuorovastaavaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu ruoan valmistus sekä myynti, kassatyöskentely, kahvion yleinen järjestyksenpito, astiahuolto ja siivous sekä Saunaseuran jäsenten palvelu Saunatalolla vieraillessa. Vuorovastaava ei työskentele esimiesasemassa. Työtäsi johtaa kokenut kahvilapäällikkömme.

Kahvilatyön lisäksi tehtävään sisältyy asiakaspalvelutyötä ja seuramme kasvot jäsentemme suuntaan. Tehtävässä tarvitsetkin reipasta ja iloista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä hygieniapassia. Katsomme eduksi kokemuksen kahvilatyöstä ja kahvilatuotteiden valmistuksesta sekä kielitaidon. Arvostamme monipuolista kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä valmiutta työskennellä joustavasti vuorotyön mukaisesti.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhteen edut sekä mukavat työkaverit.

Työ alkaa 20.1.2020 tai sopimuksen mukaan, ja sen suorituspaikka on Saunatalomme Lauttasaaressa, Helsingissä.

Työ on vuorotyötä ja se ajoittuu aikavälille klo 8-23.00, sisältäen myös ilta- ja lauantaivuoroja. Tavoitteenamme on, että esimerkiksi iltavuoroja olisi noin 1-2 kertaa viikossa.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 12.1. kello 23.59 mennessä osoitteeseen mervi.iivonen@sauna.vanhat.fi otsikolla ”Vuorovastaava”. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: Suomen Saunaseuran kahvilapäällikkö Mervi Iivonen, arkisin klo 10-12 (puh. 050 371 3933)