Sulje

Saunatalolla on toistaiseksi voimassa vieraskielto.

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai
-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai
-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai
-Puhelin varauksia otetaan vastaan 11.00-12.00 saman päivän varauksille

Hinnasto

Jäsen

10 €

Vieras jäsenen seurassa

20 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

5 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

100€

3 kk:n kortti - miehet

250 €

3 kk:n kortti - naiset

100 €

koko vuoden kortti - miehet

580 €

koko vuoden kortti - naiset

230 €

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomen Saunaseura hakee projektikoordinaattoria Saunarinki-toiminnan vahvistamiseen

Uutisarkisto

12.01.2021

Suomen Saunaseura on vuonna 1937 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on suomalaisten saunaperinteiden vaaliminen, saunan tuntemuksen syventäminen ja saunomisen merkityksen korostaminen terveiden elämäntapojen ylläpitäjänä. Saunaseura on osa Saunarinki-nimistä yhteisöä, jonka tarkoituksena on vahvistaa suomalaisen saunakulttuurin asemaa sekä toimia yhteyskanavana suomalaisten saunatoimijoiden välillä.

Suomen Saunaseura hakee nyt projektikoordinaattoria Saunaringin toiminnan käynnistämiseen ja vahvistamiseen. Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu Saunaringin toimijoiden kontaktointi, saunakulttuuriin liittyvän tiedon kerääminen, Saunaringin toiminnan organisointi löyhästä yhteisöstä aktiiviseksi toimijaksi sekä tarvittavien rakenteiden pystyttäminen Saunaringin toiminnan jatkolle.

Tehtävässä tarvitaan aktiivista viestinnällistä otetta, hyviä organisointikykyjä, ymmärrystä yhteisöjen ja yhdistysten toiminnasta sekä halua että kykyä toimia suomalaisen saunakulttuurin parissa. Odotamme hakijoilta hyvää tietoteknistä valmiutta sekä Microsoft Office-ympäristön osaamista. Suuri osa kommunikaatiosta saunatoimijoiden välillä käydään etänä johtuen vallitsevasta maailman tilasta.

Eduksi katsotaan kokemus järjestö- ja yhdistystoiminnasta, kokemus toiminnasta viestinnän saralta sekä kiinnostus saunomiseen ja saunakulttuuriin.

Palkkaus on kokemuksesta riippuen noin 2000 €/kk. Suomen Saunaseura tarjoaa projektikoordinaattorille työssä tarvittavat välineet sekä tilat Saunatalolta Lauttasaaren Vaskiniemestä.

Työ on määräaikainen alkaen vuoden 2021 alusta ja päättyen alkukesään 2021. Toivomme, että valittavan henkilön on mahdollista aloittaa toimessa heti vuoden 2021 alusta.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 31.1. kello 23.59 mennessä osoitteeseen hakemukset@sauna.vanhat.fi otsikolla ”Projektikoordinaattori”. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: Suomen Saunaseuran toiminnanjohtaja Janne Koskenniemi (+358503718178, tj (a) sauna.vanhat.fi)