Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomalaiset saunaseurat Vaskiniemessä

Uutisarkisto

18.03.2014

Sunnuntaina 16.03 Vaskiniemessä järjestettiin suomalaisten saunaseurojen päivä. Yli 100 suomalaisten saunayhteisöjen jäsentä oli tutustumassa Suomen Saunaseuraan ja Vaskiniemen löylyihin. Osallistujia tuli ympäri maata, mm. Pirkanmaalta bussilastillinen, Turusta, Parkanosta, Kotkasta, Imatralta ja jopa Oulun rantasaunaseurasta, lukuisia pääkaupunkiseudun sauna-aktiiveja unohtamatta.Saunaseura tarjosi löylyt, sekä yhteistyökumppaneiden – Heinon tukun ja Nokian panimon tilaisuuteen lahjoittamaa välipalaa. Tunnelma oli mukava, saunaväki kohtasi toisensa ja samalla Suomen Saunaseura toteutti tehtäväänsä saunakulttuurin edistäjänä ja suomalaisten saunaseurojen kattojärjestönä.
Palautetta:
Suuret kiitokset Saunaseuran vieraanvaraiselle väelle upeasta päivästä sunnuntaina.Paljon on erilaisia saunoja tullut kokeiltua, mutta nyt tuli itselleni erikoisen luottavainen olo suomaisen saunaperinteen säilymisestä ja ennen kaikkea sen tietoisesta säilyttämisestä. Koko miljöö pukuhuone-, kanttiini, takkahuone, pesuhuone ja saunatiloineen oli jotakin sellaista mitä en osannut odottaa vielä kokevani. Niin suuren vaikutuksen tukikohtanne ja Te saunaseuralaiset teitte – maittavia tarjoiluja unohtamatta.  Alisniemen saunaporukka, Mikko Auvinen