Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Sujuva kevätkokous vähällä väellä

Uutisarkisto

16.06.2020

Kevätkokoukseen oli etukäteen ilmoittautunut 22 jäsentä, joista 19 saapui paikalle. Valtakirjoja  oli käytössä neljä. Kokouksen striimausta seurasi kahdeksan katselijaa.

–  Oli tärkeää saada kuitenkin kokous pidettyä ja meillä käytössä olleiden tietojen perusteella ei ollut enää mitään syytä kokousta viivyttää, seuran puheenjohtaja Hannu Saintula totesi.

– Jäsenistö on osoittanut malttia ja ymmärrystä Koronan aiheuttamissa poikkeusoloissa ja jatkossakin meidän jokaisen panos on tärkeä. Saunatalo aukeaa pian ja on näillä näkymin avoinna sen jälkeen toistaiseksi erityisin järjestelyin. Seuraamme kuitenkin tilannetta tarkasti ja teemme tarvittaessa muutoksia suuntaan tai toiseen. Kiitokset myös johtokunnalle ja toimikunnille, jotka ovat joutuneet tekemään tänä Korona-keväänä normaalia enemmän työtä. Johtokunta on kokoontunut eri tavoin yhteensä 11 kertaa, mikä ei tule yleensä täyteen koko vuodenkaan aikana, Saintula sanoi.

Kevätkokouksen puheenjohtajaksi valittiin Simo Pöyhönen ja sihteeriksi Janne Koskenniemi. Pöytäkirjan tarkastajina toimivat Kari Öhman ja Kaj Lännenpää sekä ääntenlaskijoina Risto Pitkänen ja Antti Säiläkivi.

Seuran sääntöjen mukaan kevätkokouksessa valitaan nimitysvaliokunta, johon nimetään 3–5 jäsentä. Valiokunnan tehtävänä on tehdä syyskokoukselle ehdotus johtokunnan jäsenten lukumäärästä ja ehdokkaista. Nimitysvaliokunnan jäsenmääräksi päätettiin viisi, mikä se oli viime vuonnakin. Koska ehdokkaita oli viittä enemmän, jäsenistä äänestettiin.

Valituiksi tulivat Ben Grass (20 ääntä), Seppo Järvinen (14), Kaj Lännenpää (14), Ritva-Liisa Luomaranta (13) ja Hannu Alanen (12). Valitsematta jäivät Nanny Granfeldt ja Tuomas M. S. Lehtonen.

Kevätkokouksen virallinen pöytäkirja päätöksineen tulee nähtäville myöhemmin.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Simo Pöyhönen, oikealla seuran pj Hanski Saintula.