Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Seuran jäsenet, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua määräajassa, erotetaan seuran jäsenyydestä

Uutisarkisto

03.09.2019

Johtokunta päätti kokouksessaan 7 / 2019 (28.8.2019), että jäsenet, joilla on Suomen Saunaseuran jäsenmaksu suorittamatta 18.8.2019 eli 6 kk jäsenmaksun laskun eräpäivän jälkeen, erotetaan seuran jäsenyydestä ja täten myös heidän saunomisoikeutensa Saunatalolla päättyy. Jäsenmaksun laskut on lähetetty jäsenen itse ilmoittamaan postiosoitteeseen vuoden alussa ja samaan osoitteeseen on lähetetty kesäkuussa myös yksi muistutuskirje jäsenmaksun suorittamisesta.

Johtokunnan päätös perustuu seuran sääntöihin, joissa lausutaan seuraavalla tavalla:

5 § Jäsenyyden päättyminen

Jäsen voi erota Seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti Seuralle tai sen johtokunnan puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta merkittäväksi seuran kokouksen pöytäkirjaan. Johtokunta voi erottaa jäsenen yhdistyslaissa mainituilla perusteilla tai jos hänen jäsenmaksunsa on 6 kuukautta jäsenmaksun eräpäivän jälkeen suorittamatta tai jos hän rikkoo tahallisesti ja toistuvasti Seuran suosituksia viihtyisään saunomiseen.”

Jäsentä, jolla ei ole jäsenyyttä eikä saunomisoikeutta, ei voi johtokunnan päätöksen mukaisesti päästää enää saunomaan Saunatalolle. Toisen jäsenen vieraana voi toki tulla saunomaan.

Mikäli olet varma, että maksu on suoritettu, voit ottaa yhteyttä Saunaseuran toiminnanjohtajaan asian selvittämiseksi. Lähetä viesti sähköpostitse ja liitä mukaan kuitin suoritetusta vuoden 2019 jäsenmaksusta. Näin voimme myös selvittää, miksei maksu ole kirjautunut oikein.

Jäsenyyttä voi hakea takaisin normaalin jäsenhakumenettelyn kautta eli toimittamalla seuralle jäsenhakulomakkeen sen jälkeen, kun jäsenhakemusten vastaanottaminen jälleen vuoden 2020 alussa aukeaa. Edellä mainitusta syystä seurasta erotettu ei kuitenkaan tarvitse enää suosittelijoita, vaan voi toimittaa hakemuksen ilman suosittelijatietoja. Seuralle toimitettu uusintahakemus jää jonottamaan käsittelyä muiden hakemusten muassa eli hakemusten saapumisjärjestyksessä.