Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Saunatärpit Asuntomessuille

Uutisarkisto

18.08.2020

Tuusulan Asuntomessuilla Sauna from Finlandin viiden elämyksellisimmän saunakokonaisuuden joukkoon ylsivät kohteet, joissa on otettu innovatiivisesti huomioon koko moniaistinen saunapolku: mitä tapahtuu ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.

Palkituissa kohteissa korostuivat erityisesti sekä arjesta irrottautuminen että vastuullisuus. Kolme saunaa palkittiin Asuntomessujen parhaina ja kaksi saunakokonaisuutta saivat kunniamaininnan. Elämyksellisyyteen vaikutti ennen kaikkea se, miten perusteellisesti saunomiskokonaisuus oli mietitty alusta loppuun saakka.


Sauna from Finland palkitsemat saunat: Kohde 4: Paritalo Veljesteco,  Kohde 6: Villa Mikael ja Kohde 17: Talo Keuda,
Kunniamaininnat: Kohde 26: Terratinta-talo Puustellin Helmi ja Kohde 6: Villa Mikael
Lisätietoja: Sauna from Finland

Saunologia listasi saunatrendit
Saunologiaa julkaiseva Lassi A Liikkanen listasi Asuntomessujen rohkeimmat, houkuttelevimmat ja piristävimmät saunat. Samoin se kartoitti huoneistosaunojen viisi kuuminta trendiä ja tutki messujen kiinnostavimmat tuoteuutuudet.
Saunologian mukaan trendejä ovat laatoituksen jatkuminen kylpyhuoneesta yhtenäisenä jollekin saunan seinistä, listojen ja paneelien pieneneminen, epäsymmetria, musta-ruskea -sävytys ja puulämmitteiset pihasaunat.
Saunologia heittää myös vinkiksi ”lottorivin” kohteista, joissa kannattaa vierailla: 3, 4, 6, 9-11, 14, 17, 19, 23, 24, 26, 38, 39 ja 40.
https://saunologia.fi/asuntomessut-2020-saunat/

Turvallisesti messuille
Asuntomessut ovat avoinna elokuun loppuun asti. Koronan vuoksi messuille ei voi mennä vapaasti, koska messualueella olevaa väkimäärää kontrolloidaan. Messualueen sisääntuloa porrastetaan niin, että tunneittain  alueelle pääsee rajallinen määrä vieraita. Sen sijaan messuilla vietettävää aikaa ei ole rajattu. Verkkokaupasta ostettu lippu ohjaa saapumaan oikeaan aikaan. Liput myydään ennakkoon päivä- ja aikaperusteisesti verkkokaupasta.

Kohde 17, Yalo Keuda, kuva Amanda Lehtola
Kohde 6, Villa Mikael, kuva Amanda Lehtola