Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Saunatalomme on hyvässä kunnossa – säilytetään se myös sellaisena

Uutisarkisto

18.10.2020

Koronan vuoksi keväällä suljettuna olleella saunatalolla tehtiin paljon remontteja ja kunnossapitoon liittyviä töitä jo ennen kesää. Kunnossapitotoimikunta on suunnannut katseen tietysti myös tulevaisuuteen. Tämän vuoden lopulla ja ensi vuoden alussa aloitamme LVISA-hankesuunnittelun. Saunatalomme ikä on jo niissä vuosissa, että LVISA-remontit ovat lähitulevaisuuden asioita. Hankesuunnitelmasta saamme lisätietoja putkiston ja sähkön tilasta sekä kustannusarvion remontin kustannuksista.

Myös eteisen laajennussuunnitelma on paperilla. Tarkoituksena olisi uudistaa eteinen ja keittiö palvelemaan paremmin toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa. Näiden hankkeiden osalta tullaan informoimaan jäsenistöämme ja kuunnellaan myös teidän mielipidettänne.

Saunatalomme on tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Olemme vuosien varrella peruskorjanneet lähes kaiken olennaisen. Rutiinihuollot ja peruskorjaus on pitänyt kauniin talomme kunnossa ja siitä pääsevät nauttimaan koko jäsenistömme. Suunnitelmissamme on vielä hankkeita,  jotka vaativat paneutumista ja työtä. Kunnossapidon osalta kokoukset ovat usein hankkeiden tarkastelua ja aikatauluista kiinni pitämistä. Suunnittelu ja valmistelu rakentamisen hankkeisiin tehdään omalla ajalla ja se vaatii paljon työtunteja ryhmän jäsenistöltä. Pyrimme kaikessa toiminnassamme aina ajattelemaan kokonaisuutta ja jäsenistön mukavuutta.

Risto Pitkänen, johtokunnan jäsen, kunnossapitotoimikunnan puheenjohtaja

Katso Riston puheenvuoro Sauna-lehdessä

Risto Pitkänen, johtokunnan jäsen, kunnossapitotoimikunnan puheenjohtaja