Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Saunaseuran syyskokousta vietettiin marraskuussa

Uutisarkisto

20.12.2018


Saunaseuran syyskokousta vietettiin 1.11.2018. Kokouksessa hyväksyttiin esityksen mukaisesti toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019. Lisäksi valittiin uudet johtokunnan jäsenet. Istuvista ja erovuoroisista johtokunnan jäsenistä valittiin jatkamaan kaksi jäsentä eli Risto Pitkänen ja Jarmo Lehtola. Kaksi johtokunnan jäsentä ei jatkanut tehtävässä toisen johtokuntavuosien tullessa täyteen ja toisen kieltäytyessä jatkokaudelta. Kokonaan uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Heikki Hirvonen ja Hannu Laine.

Johtokunnassa jatkavat vuoden 2019: Tuomas M. S. Lehtonen (pj), Helka Lassila, Antti Lavonen, Tiina Kaskiaro, Hannu Saintula ja Antti Säiläkivi.

Kokouksessa hyväksyttiin myös yksimielisesti muutos seuran sääntöjen kohtaan 5 § Jäsenyyden päättyminen, joka kuuluu nyt seuraavasti:

5 § Jäsenyyden päättyminen

Jäsen voi erota Seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti Seuralle tai sen johtokunnan puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta merkittäväksi seuran kokouksen pöytäkirjaan. Johtokunta voi erottaa jäsenen yhdistyslaissa mainituilla perusteilla tai jos hänen jäsenmaksunsa on 6 kuukautta jäsenmaksun eräpäivän jälkeen suorittamatta tai jos hän rikkoo tahallisesti ja toistuvasti Seuran suosituksia viihtyisään saunomiseen.”

Muutosta suhteessa entiseen säännön kirjoitusasuun on lisäys siitä, että jäsen voidaan erottaa, mikäli hänen jäsenmaksunsa on suorittamatta 6 kuukautta jäsenmaksun eräpäivän jälkeen. Aiemmin tällaista kirjausta ei säännöissä ole ollut.

Kokouksessa keskusteltiin myös Saunaseuran jäsenmäärän hallitsemisesta, josta johtokunnan puheenjohtaja Tuomas M. S. Lehtonen piti kokoukselle esityksen. Esityksessä todettiin, että vuonna 2019 seuraan otetaan uusia jäseniä vain jäsenpoistuman verran ja nostettiin esille menneen vuoden aikana tehdyt toimenpiteet kävijämäärien rajoittamiseksi eli esimerkiksi perjantain vieraskielto ja lauantaiden aukioloaikojen pidentäminen.

Keskustelussa nostettiin esille myös Saunatalon puutarhan kehittäminen sekä saunarauha -käsitteen hyödyntäminen seuran toiminnassa. Saunatalon kahviossa syksyllä ollut työntekijäpula ja siitä seuranneet tarjoilujen rajoitukset herättivät myös keskustelua, ja työntekijätilanteen parantamiseksi kerrottiinkin tehtävän alati töitä.

Onnittelut luottamustehtäviin valituille ja kiitos johtokunnan jäsenyydestä nyt luopuneille Ritva Ohmeroluomalle ja Jussi Niemelälle ansiokkaasta työstään seuran puolesta! Lisää syyskokouksesta voit lukea Sauna-lehdestä 4 / 2018.