Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Saunaseuran myöntämät avustukset nyt haettavana – hakuaikaa helmikuun 2019 loppuun

Uutisarkisto

02.02.2019


Suomen Saunaseura ry myöntää avustuksia hakemuksen perusteella. Avustuksia myönnetään saunaan liittyvään tutkimukseen tai saunakulttuuria edistävään tapahtumaan, kurssiin tai vastaavaan. Avustuksia ei myönnetä jatkuvaan tai jokavuotiseen toimintaan. Avustukset on tarkoitettu saunakulttuurin edistämiseen ja saunatutkimukseen.

Vuosittain jaetaan johtokunnan vuosittain päättämä summa ja jaettavista avustuksista päättää seuran johtokunta tutkimus– ja kulttuuritoimikunnan esityksen perusteella. Aiempina vuosina avustuksia on jaettu muun muassa sauna-aiheisen valokuvanäyttelyn toteuttamiseen, saunakulttuuria käsittelevän pro gradu -työn tukemiseen, saunan terveysvaikutusten tutkimiseen ja saunatapahtumien järjestämiseen.

Avustuksia myönnetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kevään avustushaku on nyt auki ja hakuaika päättyy helmikuun 2019 lopussa. Hakemuksesta on käytävä ilmi mihin avustusta haetaan, miten avustus edistää hankkeen toteutumista ja saunakulttuuria, hankkeen toteutusaikataulu, hankkeen kustannusarvio, selvitys mahdollisista palkkioista sekä haettava avustussumma. Myönnetyt summat ovat yleensä olleet korkeintaan 2000 €:n suuruisia. Hakemuksen tulee olla hyvin jäsennelty ja sivumäärältään kohtuullinen.

Avustushakemukset tulee toimittaa Suomen Saunaseuran vt. toiminnanjohtaja Mari Paavolalle sähköpostitse viimeistään 28.2.2019. Myöhässä tulleet hakemukset siirtyvät käsiteltäväksi syksyn 2019 avustushakemusten yhteydessä.

Hakemusten toimitusosoite: mari.paavola(at)sauna.vanhat.fi Lisätietoa avustusten myöntämisen kriteereistä löydät täältä.

Lisätiedot: Vt. toiminnanjohtaja Mari Paavola, mari.paavola(at)sauna.vanhat.fi, 050 371 8178.