Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Saunaseuralaiset kokoontuivat syyskokoukseen

Jäsenuutiset

30.11.2017

Saunaseuran syyskokousta vietettiin 6.11. Kokouksessa hyväksyttiin esityksen mukaisesti toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Lisäksi valittiin uudet johtokunnan jäsenet. Istuvat, erovuoroiset johtokunnan jäsenet valittiin jatkamaan uusille kausille, ja kokonaan uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Helka Lassila ja Tiina Kaskiaro. Heidän esittelyihinsä voit tutustua täällä.

Kokouksessa keskusteltiin myös saunatalon kesäsulun pituudesta. Johtokunnalle oltiin jätetty aiheesta jäsenaloite, johon johtokunta antoi vastauksen. Vastauksessa selvitetään niitä perusteita, jotka ovat kesätauon pituuden taustalla. Kokouksessa käytiin keskustelua kesätauon pituuteen vaikuttavista seikoista ja mahdollisuuksista vaikuttaa tauon pituuteen. Yhtä mieltä oltiin siitä, että kesätauko on syytä pitää mahdollisimman lyhyenä, kuitenkin niin, että saunatalo pysyy hyvässä kunnossa, eikä korjausvelkaa pääse syntymään.

Onnittelut luottamustehtäviin valituille ja kiitos johtokunnan jäsenyydestä nyt luopuneille Gina Sundgrénille ja Mikko Fritzelle työstään seuran puolesta! Lisää syyskokouksesta voit lukea seuraavasta Sauna-lehdestä.