Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Saunaseuraan uusia jäseniä poistuman verran

Uutisarkisto

27.02.2019

Saunaseuran johtokunta päätti helmikuun kokouksessaan ottaa seuraan korkeintaan 120 uutta jäsentä tänä vuonna. Se vastaa jäsenmäärän poistumaa viime vuodelta.

Hakemuksia oli kuitenkin tullut tuota enemmän. Johtokunnan päätöksen mukaisesti nyt jäsenhakemuksensa jättäneet, mutta eivät valituiksi tulleet, voivat jäädä jonoon ilmoittamalla siitä seuralle 30.6.2019 mennessä.

Uusia jäsenhakemuksia otetaan tänä vuonna vastaan siihen asti, kunnes hakemusten määrä vastaa poistumaa. Kun jäsenhakemusten määrä on täyttynyt, uusien hakemusten vastaanotto lopetetaan tältä vuodelta. Asiasta kerrotaan heti seuran uutiskirjeessä, verkkosivuilla ja ilmoitustaululla.

Seuraavan kerran Saunaseuraan otetaan uusia jäseniä tänä vuonna tulleiden hakemusten perusteella johtokunnan kokouksessa ensi vuoden alussa.

Sauna-lehdessä 1/19 julkaistaan niiden henkilöiden nimet, jotka on helmikuussa hyväksytty seuran uusiksi jäseniksi ja jotka ovat jäsenhakemuksessaan antaneet luvan nimensä julkaisuun.