Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Sauna-lehti kysyy: Miten korona on vaikuttanut saunomiseesi?

Uutisarkisto

23.10.2020

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja monin tavoin. Korona-virus on vaikuttanut vahvasti saunomiseenkin. Saunaseuran saunatalo on ollut ajoittain suljettuna yleisten saunojen tavoin ja kävijämääriä on rajattu.

Miten korona-aika on vaikuttanut sinun saunomiseesi niin Vaskiniemessä kuin koti- tai mökkisaunassa, taloyhtiön saunoissa, yleisissä saunoissa, uimahalleissa, kaveriporukoiden saunailloissa…?

Oletko muuttanut saunatapojasi? Onko saunominen auttanut mahdolliseen korona-ahdistukseen ja jos, niin miten? Onko sinulla antaa jotain uutta korona-ajan saunavinkkiä?

Lähetä lyhyt vastauksesi Sauna-lehden toimitukseen sähköpostilla lehti@sauna.vanhat.fi 6.11. mennessä. Vastauksia tullaan julkaisemaan Sauna-lehdessä 4/20. Julkaistujen vastausten lähettäjät palkitaan kolmella ilmaisella saunakerralla ja kaikkien vastaajien kesken arvotaan yhdelle vastaajalle viisi ilmaista saunakertaa! Laita siis vastauksen oheen jäsennumerosi.

Julkaisemme vastauksen nimimerkillä, etunimellä tai (mielellään) koko nimellä oman valintasi mukaan. Sauna-lehden toimituksella on oikeus editoida vastauksia.

Lämmin kiitos etukäteen, turvallisia ja nautinnollisia saunahetkiä!