Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Sauna-lehden päätoimittajasta Saunamestari Killan jäsen

Uutisarkisto

12.08.2020

Leena-Kaisa Simola on valittu tänä vuonna Saunamestari Killan uudeksi jäseneksi. Killan jäseneksi ei voi pyrkiä, vaan Saunamestari on myönnetty  arvonimi.

Saunamestari Kilta ry:n tehtävänä on suomalaisen saunaharrastuksen ja -kulttuurin tietämyksen yhdistäminen, edistäminen sekä ylläpitäminen. Kilta pyrkii olemaan puolueeton ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Kilta valitsee vuosittain ja julkistaa yhden tai pari uutta Saunamestaria. Ensimmäisen Saunamestarin arvonimen sai Eero Välikangas1996. Nyt saunovia Saunamestareita on 23.


Saunamestarin arvonimi voidaan antaa henkilölle (ei yhteisölle), joka omalla toiminnallaan on osoittanut edistävän merkittävästi Suomalaista saunakulttuuria, omaa hyvän kyvyn ja tahdon jatkaa hyvää edistävää toimintaansa tulevaisuudessa saunakulttuurin edistämisessä, huomioi väheksymättä myös toiset lauteilla sekä muualla saunatoiminnassa, omaa hyvän tietouden saunasta ja sen perinteestä sekä hyväksyy myös uudistuksia sauna-alalla, omilla monimuotoisuuksillaan täydentää yhdistyksen jäsenistön rivejä sekä on lojaali ja joviaali myös muita sekä Saunamestari Kiltaa kohtaan.


– Olen erittäin otettu ja yllättynyt tästä arvonimestä ja pyrin olemaan sen arvoinen. Koska valintani perustana on varmasti työni Sauna-lehden päätoimittajana, jaan kunnian koko sen asiantuntevan saunaporukan kesken, jonka kanssa saan tätä mielenkiintoista, inspiroivaa ja usein hikistäkin hommaa tehdä, Leena-Kaisa sanoo.

Saunamestari Killan puheenjohtajana toimii Pekka Paasonen. Lisää Killan toiminnasta facebook.com/saunamestarit.
Löydät artikkelin Saunamestareista Sauna-Lehdestä.