Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Sauna from Finland Saunaseuran yhteisöjäseneksi

Jäsenuutiset, Seuran uutisia, Uutisarkisto

22.08.2016

Suomalaisen saunan yritysten liiketoimintaa edistävä Sauna from Finland on hyväksytty Saunaseuran yhteisöjäseneksi. Samalla myös seura liittyi Sauna from Finlandin jäseneksi. Syvenevällä yhteistyöllä pyritään lisäämään saunatietoutta ja edistämään saunakulttuuria niin yleishyödyllisellä kuin kaupallisellakin puolella. Suomalaisen saunan kehittäminen ja saunatiedon levittäminen on kummankin toiminnan perustana.

Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju ja Suomen Saunaseura ry:n toiminnanjohtaja Katariina Styrman
Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju ja Suomen Saunaseura ry:n toiminnanjohtaja Katariina Styrman

”Sauna on yksi Suomen tärkeimmistä asioista. Saunan historian, kulttuurin ja nykyään liiketoiminnalliset vaikutukset ovat mittavat. Tärkeintä kaikessa on edelleen saunomisen kiistattomat hyvinvointi- ja terveysvaikutukset jotka tekevät suomalaisesta saunomisesta kysytyn myös maailmalla” kommentoi Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju.

”On hieno tehdä yhteistyötä Sauna from Finlandin kanssa. On monia osa-alueita, joissa etumme ja intressimme kohtaavat. Saunaseura on suomalaisen saunakulttuurin puolestapuhuja. On hyvä, että meillä on kumppani, jolla on suhteet alalla toimiviin kaupallisiin toimijoihin. Näin voimme vaikuttaa ja jakaa tietoa myös suoraan yrityksille”, kommentoi Suomen Saunaseura ry:n toiminnanjohtaja Katariina Styrman.

Sauna from Finland on monialainen saunan ympärillä olevien yritysten verkosto, jonka tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta. Sauna from Finland on perustettu vuonna 2010 ja sillä on nyt 140 jäsenyritystä.  Lisätietoa: www.saunafromfinland.fi