Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Sääntömuutos koskien jäsenmaksuja

Uutisarkisto

13.11.2020

Syyskokous hyväksyi johtokunnan esityksen seuran sääntömuutoksesta, jonka myötä jäsenen katsotaan eronneen seurasta, mikäli hänellä on jäsenmaksu kolme kuukautta eräpäivän jälkeen maksamatta. Aikaisempi aikamäärä oli kuusi kuukautta.

Saunaseurassa on johtokunnan vuonna 2018 tekemän päätöksen mukaisesti otettu jäseniä vain sen verran kuin on jäseniä on poistunut eri syistä. Tämä on johtanut tilanteeseen, että uusia jäseniä voidaan ottaa aikaisintaan vasta kesäkuussa.

Uuden säännön tarkoituksena on vähentää uusien jäsenten jonossa oloaikaa. Kuuden kuukauden odotusjakso on tarkoittanut sitä, että uusien jäsenten hakemuksia on jäänyt jonoon jopa useammaksi vuodeksi. Lisäksi uusien jäsenien saattaminen jo alkuvuodesta Saunaseuran jäseniksi kohtuullistaa sitä, että uudet jäsenet maksavat liittymismaksun lisäksi myös vuosimaksun kokonaisuudessaan. Sääntömuutos luo myös ennustettavuutta jäsenmäärän kehitykselle.

Aikaisempi kuuden kuukauden sääntö on myös hidastanut jäsenmaksujen suorittamista ja seuran kassavirtaa. Lisäksi laskumuistutukset ovat teettäneet paljon töitä.

Mikäli jäsenellä on esittää perusteltu syy kolmen kuukauden rajan ylittämiselle, seuran toiminnanjohtaja, puheenjohtaja ja johtokunta voivat peruuttaa erottamisen. Seuran johtokunta voi erottaa jäsenen myös yhdistyslaissa mainituilla perusteilla tai jos jäsen rikkoo tahallisesti ja toistuvasti Seuran suosituksia viihtyisään saunomiseen.