Sulje

Saunatalolla on toistaiseksi voimassa vieraskielto.

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai
-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai
-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai
-Saunavuorot varataan varauskalenterin kautta
-Puhelin varauksia otetaan vastaan 11.00-12.00 saman päivän varauksille

Hinnasto

Jäsen

10 €

Vieras jäsenen seurassa

20 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

5 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

100€

3 kk:n kortti - miehet

250 €

3 kk:n kortti - naiset

100 €

koko vuoden kortti - miehet

580 €

koko vuoden kortti - naiset

230 €

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Pukkilasta Saunaseuran vt. toiminnanjohtaja

Yleinen

03.05.2012

Suomen Saunaseuran johtokunta on nimittänyt Seppo Pukkilan seuran virkaatekeväksi toiminnanjohtajaksi toukokuun alusta. Hän jatkaa myös Saunatalon kiinteistön isännöitsijänä. Uusi toiminnanjohtaja tarvittiin, koska Kristian Miettisen työsuhde on päättynyt yhteisymmärryksessä johtokunnan kanssa.

Seppo Pukkilan viransijaisuuteen päädyttiin, jotta seura saa varmuuden ratkaisusta, jossa kiinteistön isännöinti ja toiminnanjohtajan tehtävät yhdistetään. Viransijaisuus kestää puoli vuotta. Seppo on toiminut Saunaseuran lämmittäjänä jo useita vuosia ja viime vuodet vastannut myös Saunatalon kiinteistön hoidosta. Aiemmin yrittäjänä toiminut Seppo tunnetaan mm. ammattivalokuvaajana ja  lentäjänä.

Toimisto palvelee jäseniä 9-16

Toiminnanjohtaja johtaa tulosvastuullisesti yhdistyksen toimintaa. Hänen keskeisin tehtävänsä on palvella jäseniä. Edellytyksiä tähän parannetaan pidentämällä toimiston aukioloaikaa. Toimisto on vastedes auki arkisin klo 9–16. Tehtäviin kuuluu lisäksi johtaa Saunaseuran tiloissa toimivia työntekijöitä ja sopimuskumppaneita.

Saunaseuran toimistossa työskentelee myös kirjanpitäjä Eira Korelin. Hän vastaa seuran päivittäisestä taloudenhoidosta. Eira on työskennellyt seuran toimistossa vuoden vaihteesta lähtien.

Toukokuun alusta saunoja ryhtyy lämmittämään Ari-Pekka Paavola. Hän on toiminut Pukkilan sijaisena ja lämmittänyt Saunatalon saunoja itsenäisesti useana vuotena.