Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Pue Saunapaita ja tue yleisiä saunoja

Uutisarkisto

25.05.2020

Saunologian uusi Paitapuoti tukee julkisia saunoja ja auttaa yleisten saunojen selviytymistä yli poikkeusajan erikoistilanteesta. – En toivoisi näkeväni, että Suomessa käynnistynyt yleisten saunojen nousu päättyy kuin kanan lento. Pienenä kädenojennuksena ja hatunnostona saunayrittäjiä kohtaan olen organisoinut yleisten saunojen tukikampanjan sloganilla Hyvät löylyt muistetaan, saunologi Lassi A. Liikkanen kertoo.

Paitapuodin verkkokaupasta kuka tahansa voi tilata itselleen julkisten saunojen logolla varustettuja tekstiilituotteita. Myynnissä on miesten ja naisten t-paitoja, huppareita ja kangaskassi. Myyntituotoista vähintään puolet tilitetään kyseiselle yritykselle. Tuotteiden hinnat ovat  alkaen 19 euroa + toimituskustannukset. Spreadshirt vastaa tuotteiden myynnistä ja logistiikasta, Saunologia tuotteiden suunnittelusta.

Kampanja jatkuu niin pitkään kuin voimassa on saunojen toimintaa rajoittavia viranomaismääräyksiä ja vapaaehtoisia poikkeuksia.  –  Tavoitteena on ensisijaisesti osoittaa julkisesti, että yleisillä saunoilla on meille väliä. Rahankeräys on toissijaista eikä sen tavoitteena ole pelastaa yrityksiä, yritystukia koordinoivat toivottavasti aivan muut tahot. Hankkimalla ”saunamerkkareita” tuet julkisia saunoja ja autat pitämään ne ihmisten mielissä silloinkin, kun niiden ovet odottavat avautumistaan yleisölle, Liikkanen sanoo.

Kampanjassa ovat mukana Arla, Saunasaari, Uusi Sauna ja Furuvik Helsingistä, Kuuma Tampereelta, Tykkimäen sauna Kouvolasta, Saana Kuopiosta, Hakalan sauna Jyväskylästä ja Kesän sauna Oulusta. Hyvät löylyt muistetaan! Kauppaan pääset: https://shop.spreadshirt.fi/saunologi