Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Päivitä jäsentietosi uuteen jäsenrekisteriimme

Uutisarkisto

25.03.2020

Arvoisa Suomen Saunaseuran jäsen,

Suomen Saunaseuran tietojärjestelmiä uudistetaan, ja sen myötä jäsenrekisterimme vaihtuu. Uusi jäsenrekisterimme mahdollistaa mm. sähköisten laskujen käyttöönoton ja sähköisen jäsenhakemuksen käytön. Jäsenrekisterin lisäksi uudistamme varauskalenterimme ja kassajärjestelmämme. Lähtökohtana uudistuksissa on, että kokemus jäsenillemme on mahdollisimman tuttu ja sujuva, mutta joitain muutoksia totuttuun ei voida välttää.

Lisätietoja varauskalenterin ja kassajärjestelmän käyttöönotosta seuraa lähempänä Saunatalon uudelleen avautumista.

Ensimmäisenä uusista järjestelmistä otamme käyttöön uuden jäsenrekisterijärjestelmän.

Tässä viestissä on ohjeet jäsentietojesi päivittämistä varten. Jäsentiedot on tuotu vanhasta jäsenrekisteristä.

Jäsentietojen päivittäminen

  1. Mikäli sinulla on toimiva sähköpostiosoite jäsenrekisterissä olemme lähettäneet sinulle 25.3. viestin, jossa kehotetaan aktivoimaan tilisi. Viestin lähettäjä on Suomen Saunaseura ry, ja se tulee osoitteesta flomembers@floapps.com. Viestin alku näyttää tältä:

Klikkaa linkkiä, ja sinut ohjataan asettamaan salasana. Salasanan asettamisen jälkeen pääset tarkastelemaan henkilötietojasi (kuva seuraavalla sivulla). Tulevaisuudessa pääset kirjautumaan palveluun joko Saunaseuran verkkosivujen kautta ”Jäsensivut” kohdasta tai osoitteesta https://www.flomembers.com/saunaseura.

  • Mikäli sinulla EI ole sähköpostiosoitetta jäsentiedoissasi, etkä saanut aktivointiviestiä tai aktivointilinkki on vanhentunut ole yhteydessä osoitteeseen toimisto@sauna.vanhat.fi. Kirjoita viestiin ainakin jäsennumerosi, nimesi ja minkä sähköpostiosoitteen haluat tietoihisi liittää. Lisäämme osoitteen tietoihisi, ja saat aktivointiviestin.

Jäsentietojen päivittäminen

Kirjauduttuasi sähköpostiosoitteella ja salasanalla jäsentietoihisi, voit muokata niitä. Klikkaa haluamaasi kohtaa, tee muutokset ja tallenna ne painamalla oikealla olevaa “tallenna” -nappia.

Muista tallentaa tekemäsi muutokset. Valikosta voit myös vaihtaa salasanasi, erota seurasta ja tarkastella sinulle lähetettyjen laskujen tietoja. Alaotsikon “Työnantajatiedot” -kohdalta voit halutessasi päivittää tiedot myös työnantajastasi, ja “Laskutustiedot” -kohdasta vaihtaa toivottua laskutustapaa. Tulevaisuudessa samasta paikasta löydät myös kausikorttisi keston ja sarjakortilla jäljellä olevien saunakertojen määrän.

Jäsentiedoista löydät lisäksi mm. kohdan, jolla voit antaa suostumuksesi tietojesi käyttämiseen Sauna-lehden markkinoinnissa. Mikäli haluat sallia tietojesi käytön, paina kyllä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä ensisijaisesti osoitteeseen toimisto@sauna.vanhat.fi tai kiireellisissä asioissa suoraan toiminnanjohtajaan.