Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Nuku yö ulkona Saunakylässä lauantaina 29.8.2020

Uutisarkisto

23.08.2020

Suomen Latu haastaa viidennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 29.8.2020. Jämsän Saunakylä on ottanut haasteen vastaan ja kutsuu saunojen ystävät yöpymään ja saunomaan Juokslahteen.
Ota mukaan oma teltta tai muu makuutila. Yö saunakylässä tarkoittaa saunomista päivästä seuraavaan aamuun savusaunoissa sekä oheisohjelmaa sekä saunoihin että yhdessä oloon liittyen.


Yöpyminen ulkona sopii kaikenikäisille ja perheille. Jokainen telttakunta tai majoitusporukka saa oman paikkansa suurelta niittyalueelta, jonne sijoitetaan teltat riittävin välimatkoin. Ennakkoilmoittautumista toivotaan järjestelyiden avuksi näin korona-aikana. Saunakylässä on huomioitu koronatilanne tapahtuman järjestämisessä THL:n ohjeistuksen mukaan eri toiminnoissa, kuten ruokailussa , saunoissa  ja telttojen sekä istumapaikkojen sijoittelussa.


Saunakylässä on tarjolla myös illallinen ja aamiainen todella kohtuulliseen hintaan. Yöpyminen ei maksa mitään!  Korona-aikana ennakkoilmoittautuminen: suomen.saunakulttuuri@gmail.com tai Facebook-messengerin kautta: Saunakylä. Voit myös soittaa Suomen Saunakulttuuri ry:n puheenjohtaja Saija Silenille ilmoittaumisen puh. 044-5786762. Mahdollisista peruutuksista pitää ilmoittaa erityisesti ruokailun osalta. Saunakylään voi tulla pystyttämään telttoja jo päivällä, oman aikataulun mukaan.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/saunakyla