Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Kokoustiedote nimitysvaliokunnan kokouksesta 25.5.2016

Jäsenuutiset, Seuran uutisia

26.05.2016

Seuran kevätkokous valitsi nimitysvaliokunnan jäseniksi yksimielisesti Lasse Viinikan, Nanny Granfeltin, Olli Haltian ja Tuulikki Terhon. Nimitysvaliokunta järjestäytyi ja valitsi puheenjohtajakseen Lasse Viinikan. Sihteeriksi valittiin toiminnanjohtaja Katariina Styrman.

 

Tehtävänannon toteaminen. Nimitysvaliokunta totesi, että seuran sääntöjen mukaan nimitysvaliokunnan tehtävänä on esittää syyskokoukselle ehdotus johtokunnan jäsenten lukumäärästä 8-10 sekä tehdä ehdotus ehdokkaista johtokunnan puheenjohtajaksi ja johtokunnan erovuoroisten jäsenten tilalle valittavista ehdokkaista.

 

Johtokunnan jäsenten erovuorot. Johtokunnan jäsenten toimikaudet ovat kaksivuotisia siten, että vuorollaan noin puolet on erovuorossa. Todettiin, että johtokunnassa on puheenjohtajan lisäksi 9 jäsentä joista neljä on nyt erovuorossa. Syyskokous voi siten sääntöjen mukaan valita 3-5 jäsentä johtokuntaan.

 

Päätettiin pyytää johtokunnan jäsenyydestä kiinnostuneita ilmoittautumaan 15.8. mennessä sähköpostitse toiminnanjohtajalle. Jokaiselta kiinnostuneelta pyydetään lyhyt esittely jossa hän kertoo, miksi olisi hyvä jäsen johtokuntaan ja miten hän edistäisi seuran toimintaa omalta osaltaan.

 

Seuraava kokous. Päätettiin pitää seuraava kokous torstaina 25.8.2016