Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Kokoustiedote johtokunnan kokouksesta 8.11.2016

Jäsenuutiset, Seuran uutisia

10.11.2016

Kokoustiedote johtokunnan kokouksesta 8.11.2016

Henkilöstöasiat. Kahvion emäntä Marjut Puhakka on jäämässä hyvin ansaitulle eläkkeelle vuoden vaihteessa. Johtokunta päätti valita kahvion nykyisen apuemännän Jenny Rannan uudeksi emännäksi. Jenny Ranta aloittaa uudessa roolissa 1.12.

Syyskokousasiat. Toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksut vuodelle 2017 hyväksyttiin ja esitettiin syyskokoukselle päätettäväksi. Vuoden 2017 toiminnassa huomioidaan seuran 80-vuotisjuhla sekä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla. Johtokunta totesi, että syyskokouksessa 2015 oli valittu seuralle tarpeettomasti varatilintarkastaja varahenkilöineen, vaikka seuran uudet säännöt eivät tätä edellytä. Johtokunta päätti esittää, että päätöstä oikaistaan siten, että tilintarkastajaksi valitaan tilintarkastusyhteisö AuditPlan Oy, päävastuullisena tilintarkastajanaan Pauli Aaltonen, HTM sekä AuditPlanin varatilintarkastajaksi Tom Jaakonsaari, HTM. AuditPlan Oy valittiin myös syyskokouksessa 2015 tilintarkastajaksi ja Tom Jaakonsaari toiseksi tilintarkastajaksi, joten tältä osin vuoden 2016 tarkastustoiminta voidaan suorittaa ilman henkilömuutoksia.

Strategia. Johtokunta on valmistellut seuralle strategiaa, jossa kirjataan konkreettisesti seuran kehityssuuntia muutaman vuoden aikajänteellä. Lähetekeskustelun ja valmistelujen jälkeen johtokunta hyväksyi strategian. Strategia on luettavissa seuran kotisivuilta ja sitä esitellään myös syyskokouksessa.

Muut asiat. Muissa asioissa johtokunta käsitteli tulevan juhlavuoden viestintää, aukioloaikoja, suomalaisen saunan päivä -kampanjaa yhteistyössä Sauna from Finlandin kanssa sekä muita ajankohtaisia aiheita. Lisäksi käsiteltiin toimikuntien kuulumiset.