Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Kokoustiedote johtokunnan kokouksesta 29.3.2017

Jäsenuutiset, Seuran uutisia

04.04.2017

 

Ajankohtaiset asiat. Seura on päättänyt hakea suomalaiselle saunakulttuurille asemaa Unescon aineettoman kulttuuriperinnän luettelosta. Haku kansalliseen luetteloon haku on nyt auennut ja siihen tehdään hakemus. Johtokunnan jäsen Ritva Ohmeroluoma vetää hanketta. Taloustilanne todettiin hyväksi.

Henkilöstöasiat. Toiminnanjohtaja jää perhevapaalle 31.5. alkaen. Valittiin toiminnanjohtajan sijaiseksi VTM Jussi Nuortimo. Nuortimolla on pitkä kokemus järjestöistä sekä vapaaehtoistyön organisoinnista. Nuortimo on aiemmin toiminut muun muassa Helsingin yliopiston hallituksessa, HYYn hallituksen varapuheenjohtajana sekä Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteerinä. Lisäksi Nuortimon eduksi katsottiin vahva saunakulttuurin tuntemus.

Tutkimus- ja kulttuuriasiat. Seuran on saanut runsaasti apurahahakemuksia. Johtokunta käsitteli tutkimus- ja kulttuuritoimikunnan esityksen ja päätti myöntää apurahoja kolmeen tutkimukseen (Sanna Kuusikari, prof. jari Laukkasen tutkimusryhmä sekä FT Juhani Smolander ) ja yhteen saunatapahtumaan (Suomen Benelux-instituutti).

Lue lisää apurahoista seuran kotisivuilta kohdasta ”Tutkimus ja kulttuuri”

Vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus. Käsiteltiin vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus. Päätettiin hyväksyä se virallisesti huhtikuun kokouksessa.

Hyvä saunateko-palkinto. Maaliskuun hyvä saunateko-palkinto päätettiin antaa Aamulehden uutispäällikkö Vesa Laitiselle. Laitinen kiersi tämän vuoden puolella Tampereen seudulla 22 yleistä saunaa ja teki niistä jutun Aamulehteen.

Muut mahdolliset asiat. Open House Helsinki järjestetään 19.-20.5. Järjestäjät ovat tiedustelleet, haluaako seura olla mukana yhtenä kohteena. Päätettiin järjestää mahdollisuus arkkitehtuurikierrokselle Sauna-talolle tapahtuman yhteyteen.

Lisäksi käsiteltiin toimikuntien kuulumiset sekä useita yhteistyöpyyntöjä.