Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Kokoustiedote johtokunnan kokouksesta 17.10.

Jäsenuutiset

27.10.2017

Ajankohtaiset asiat: Seuran juhlakuukausi on alkanut, ja ilmoittautuminen vuosijuhliin on alkanut hyvällä tahdilla. Vuosijuhlakuukauden ensimmäinen ohjelma, vierailevat vankkuri- ja telttasauna ovat keränneet hyvin käyttäjiä. Kuukausi jatkuu saunajoogalla, kuutamosaunalla sekä kolmannella vierailevalla saunalla ennen huipentumistaan vuosijuhlaan 16.11. Satavuotiaat saunat -projektissa kerättyjä saunoja päätettiin alkaa kuvaamaan. Valokuvaajana toimii Hannu Pakarinen. Seuran taloustilanne on hyvä – alustava arvio loppuvuodesta viittaisi positiivisen tuloksen tekemiseen myös vuonna 2017.

Syyskokousasiat: Johtokunta päätti kutsua koolle järjestön syyskokouksen 6.11., ja hyväksyi esitykset talousarvioksi ja toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2018. Tulevan vuoden toiminnassa palataan normaaliin päiväjärjestykseen juhlavuoden jälkeen. Tämän lisäksi varaudutaan siihen mahdollisuuteen, että sauna hyväksytään Suomen ehdotukseksi osaksi maailman aineettoman kulttuuriperinnön luetteloa henkilöstökuluilla ja viestintäkuluilla. Lisäksi toteutetaan Sauna-lehden numero 2/2018 paksumpana ja laajempilevikkisenä suurena kesänumerona.

Johtokunta myös hyväksyi vastauksen jäsenaloitteeseen, joka koski Saunatalon kesätauon pituuden rajaamista kahteen viikkoon. Vastauksena todettiin, että johtokunta ei kannata kesätauon rajaamista tiettyyn viikkomäärään, vaan kesätauon pituuden määrittää talon remontointisuunnitelma, josta päätetään toimintasuunnitelman yhteydessä. Johtokunta totesi myös, että kesätauon tulee olla mahdollisimman lyhyt, mutta saunatalon hyvä kunto on tärkeintä.

Muut asiat: Päätettiin hyväksyä Nordic Matters -festivaalin pyyntö saunanäyttelyn toteuttamisesta Lontoossa joulukuussa, ja hyväksyä yhteistyötarjous kylmähoitosuihkun käyttöönotosta Koe-saunan yhteyteen. Eduskunnan saunavaliokunta vierailee Vaskiniemessä 25.10., ja diplomaattikunta 4.12.