Sulje

Saunatalolla on toistaiseksi voimassa vieraskielto.

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai
-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai
-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai
-Puhelin varauksia otetaan vastaan 11.00-12.00 saman päivän varauksille

Hinnasto

Jäsen

10 €

Vieras jäsenen seurassa

20 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

5 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

100€

3 kk:n kortti - miehet

250 €

3 kk:n kortti - naiset

100 €

koko vuoden kortti - miehet

580 €

koko vuoden kortti - naiset

230 €

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Kokoustiedote johtokunnan kokouksesta 14.2.2017

Jäsenuutiset, Seuran uutisia

17.02.2017

Kokoustiedote johtokunnan kokouksesta 14.2.2017

Ajankohtaiset asiat. Todettiin, että seuran juhlavuosi on kiinnostava teema ja seura on saanut paljon yhteydenottoja. Seuran tontin vuokrausneuvottelut kaupungin kanssa ovat käynnissä ja kevään aikana päästään toivottavasti etenemään. Tontin vuokrauksen yhteydessä on keskusteltu myös parkkipaikkatilanteesta. Seuran taloustilanne on hyvä, jäsenmaksurästejä on vielä vajaalla 700 jäsenellä. Vuoden 2016 tilinpäätös etenee aikataulussa.

Henkilöstöasiat. Toiminnanjohtaja jää perhevapaalle 31.5. alkaen. Päätettiin avata haku sijaisuuteen.

Toimikuntien nimeäminen ja täydentäminen. Toimikuntiin on haettu jäseniä avoimella haulla. Lisäksi vanhoilta jäseniltä on tiedusteltu halukkuutta jatkaa. Viime kokouksessa päätettiin vielä täydentää joidenkin toimikuntien kokoonpanoa. Hyväksyttiin toimikuntien kokoonpanot puheenjohtajien esitysten mukaisesti.

Uusien jäsenten ottaminen. Päätettiin hyväksyä kaikki asianmukaisen jäsenhakemuksen jättäneet henkilöt jäseniksi. Uusia jäseniä otettiin 145 kappaletta. Todettiin, että vuoden alusta eronneet jäsenet huomioon ottaen jäsenmäärän lisäys on tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Seuran juhlavuoden tapahtumat. Todettiin, että seura organisoi ainakin yhden retken Saunasaareen toukokuussa sekä banjaretken Pietariin elo-syyskuussa. Nämä retket toteutetaan ulkopuolisen järjestäjän kanssa siten, että seura ei toimi matkanjärjestäjänä. Retket ovat omakustanteisia.

Päätettiin myös osallistua Kotiseutupäivien sauna-aiheiseen keskustelutilaisuuteen elokuussa Jyväskylässä.

Seuran jäsen Richien Mattila on tarjoutunut järjestämään telttasaunan seuran pihalle keväällä. Todettiin, että idea on hieno ja sen toteutustapa todettu turvalliseksi, joten telttasauna voidaan järjestää.

Muut mahdolliset asiat. Päätettiin järjestää Suomen saunaseurojen tapaaminen seuran tiloissa kesäkuussa. Päätettiin tukea Tarvaspään Gallen-Kallelan museon ”Taidelöylyjä”-tapahtumaa toimittamalla kuorma polttopuita tapahtumaan. Lisäksi käsiteltiin useita muita yhteistyöpyyntöjä.