Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Kevätkokous valitsi kaksi kunniajäsentä

Yleinen

23.05.2012

Saunaseuran kevätkokous valitsi kaksi uutta kunniajäsentä, Raili Vihavaisen ja Pekka Laaksosen.

Raili Vihavainen toimi 12 vuoden ajan Sauna-lehden päätoimittajana aina viime vuoden loppuun asti. Hän hoiti lehden kokonaisvastuullisesti eli oli yhtä lailla päätoimittaja, toimittaja, toimitussihteeri kuin taittajakin. Sen lisäksi Raili on ollut aktiivisesti mukana muun muassa tiedotustoimikunnassa. Raili on ahkera saunoja ja omien sanojensa mukaan ”aina naisten puolesta”.
Raili jatkaa Sauna-lehden toimitusneuvoston jäsenenä ja lehden avustajana.
 
Pekka Laaksonen on liittynyt Saunaseuraan 1978 toimiessaan Suomalaisen saunan juuret -neuvottelukunnassa. Päätyönään hän toimi Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kansanrunousarkiston johtajana vuodesta 1978 eläkkeelle asti.
Pekka on sauna-aiheisissa artikkeleissaan ja esitelmissään keskittynyt saunan ja suomalaisuuden yhteyteen ja saunaan kansallisena symbolina.
Pekka on ollut Saunaseurassa useissa luottamustoimissa, mm. johtokunnan jäsenenä  ja tiedotustoimikunnan puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän on Tutkimus- ja kulttuuritoimikunnan varapuheenjohtaja ja Sauna-lehden toimitusneuvoston jäsen.

Kevätkokoukselle jatkoaika

Saunaseura kevätkokous kävi vilkasta keskustelua seuran taloudenhoidosta ja tilinpäätöksestä. Johtokunnan puheenjohtajan esityksestä kokous päätti yksimielisesti siirtää tilinpäätöksen hyväksymisen jatkokokoukseen, joka pidetään Saunatalolla 27.8. klo 17. 
Kokous palvelee myös parhaillaan tehtävää seuran taloudenhoidon uudistusprojektia, jonka keskeinen, näkyvä uudistus on ensi vuonna käyttöön otettava asiat nykyistä tarkemmin esittävä tilikartta, joka selkiinnyttää ja parantaa tilinpäätöksen tulkintaa.