Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Johtokunta järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan

Jäsenuutiset

27.01.2016

Vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 21.1. 2016 johtokunta järjestäytyi. Johtokunnan varapuheenjohtajana valittiin jatkamaan Jussi Niemelä. Sauna-lehden toimitusneuvoston puheenjohtajana jatkaa Petteri Ormio. Viestintätoimikunnan puheenjohtajana jatkaa Katri Makkonen. Taloustoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Antti Lavonen. Tutkimus– ja kulttuuritoimikunnan puheenjohtajana jatkaa Tuomas M.S. Lehtonen. Kunnossapitotoimikunnan puheenjohtajana jatkaa Gina Sundgrén. Johtokunta vahvisti toimikuntien kokoonpanon. Johtokunta kävi läpi uuden vuoden ajankohtaiset asiat sekä keskusteli vuoden painopistealuista. Johtokunta kävi läpi ajankohtaisen taloustilanteen.

Muut asiat:

Todettiin että seuran saunakulttuurihanke ”100 savusaunaa” etenee ja asiaa mainostetaan seuraavassa Sauna–lehdessä.

Aiemmin on keskusteltu vihdonta– ja saunajoogapalveluiden tarjoamisesta seuralla. Todettiin, että sekä vihdontaa että saunajoogaa voidaan tarjota kokeiluluontoisesti kevään aikana. Kokeiluiden perusteella päätetään, tarjotaanko palveluita jatkossa.

Uusien jäsenten perehdytys. Todettiin, että viime vuonna kokeiltu uusien jäsenten perehdytystapahtuma oli hyvä ja sitä kehitetään vielä eteenpäin tänä vuonna. Uusien jäsenten perehdytyksestä ja mahdollisista perehdytystilaisuuksista päätetään helmikuun kokouksessa.