Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Jäsenhakemusten vastaanotto avautuu 5.4. kello 12.00 *päivittyvä uutinen*

Seuran uutisia, Tiedotteet, Uutiset

05.04.2023

Linkki hakulomakkeeseen löytyy alta. Lomake itsessään avataan kello 12.00. Huomioithan, että lomakkeen avauduttua on luvassa ruuhkaa, joten odotusajat voivat vaihdella.

https://www.flomembers.com/saunaseura/members/application?_lang=fi

Jäsenhakemusten vastaanotto
Jäsenhakemuksia voi jättää vuodesta 2023 alkaen vain sähköisesti. Sähköinen lomake avataan keskiviikkona 5.4.2023 kello 12.00 ja tämän jälkeen lomake jää avoimeksi. Hakemuksia voi siis jättää päivämäärästä 5.4.2023 alkaen niin kauan kuin lomake on avoimena. Mikäli lomake jouduttaisiin jostain syystä sulkemaan, tiedotetaan siitä jäsenistöä.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Jäsenhakemuslomake avataan 5.4.2023 kello 12.00. Linkki lomakkeeseen lähetetään sähköpostitse jäsenille ja lisätään Saunaseuran sivuille ja tähän uutiseen ennen hakua.

Palvelimen ruuhkautumisen estämiseksi lomakkeelle on aktivoitu niin sanottu digitaalinen odotushuone. Kerrallaan lomaketta voi täyttää 20 henkilöä. Kun hakija lähettää lomakkeen, jonosta päästetään uusi henkilö täyttämään lomaketta.

Hakuohjeet Saunaseuran sähköistä jäsenhakemusta varten
Verkossa olevassa jäsenhakemuslomakkeessa kysytään hakijan henkilötiedot. Linkki lomakkeeseen jaetaan ennen hakemusten vastaanoton alkua jäsenistölle sähköpostitse sekä Saunaseuran kotisivuille.

Hakijan yhteystietojen lisäksi tarvitaan kahden, yli viisi vuotta seuran jäsenenä olleen henkilön suositus. Suosittelijoilta tarvitaan jäsenhakemukseen jäsennumero, suosittelijan nimi, sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nämä tiedot on syytä selvittää etukäteen ennen hakemuksen täyttämistä. Hakemusta ei voi jättää puutteellisena.

Suosittelijat saavat tiedon suosittelustaan sähköpostiinsa kun sähköinen hakemus lähetetään. Suosittelijoiden ei tarvitse vastata sähköpostiin mikäli ovat suostuneet suosittelemaan henkilöä.

Yleistä hakuprosessista
Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Jäseniä voidaan hyväksyä aikaisintaan toukokuun puolivälissä kun eroavien ja erotettavien jäsenten määrä on tiedossa.

Kaikkia hakeneita jäseniä ei automaattisesti oteta jäseneksi.

Vuodesta 2023 alkaen vastaanotetut hakemukset jäävät automaattisesti jonoon. Mikäli hakija haluaa pysyä jonossa seuraavan kalenterivuoden, tulee hänen maksaa jonotusmaksu

Jonotusmaksu
Mikäli hakijaa ei kuluvana vuonna hyväksytä, voi hän jäädä jonoon seuraavaksi kalenterivuodeksi maksamalla jonotusmaksun. Jonotusmaksun suuruus on 10 euroa ja se peritään kalenterivuoden alussa. Esimerkiksi vuonna 2023 jonoon jäävien maksu peritään vuoden 2024 alussa. Mikäli jäsenhakujonossa oleva henkilö ei maksa jonotusmaksua ajoissa, poistetaan hänet jonosta.

Jonotuskäytännön on tarkoitus vähentää uudelleen tehtävien hakemusten määrää ja mahdollistaa halukkaille jonossa pysyminen.

Suosittelijat

Suosittelijoina saavat toimia kaikki viisi vuotta seuran jäseninä olleet henkilöt. Jäsen voi suositella korkeintaan yhtä henkilöä yhden vuoden aikana. Suosittelu ei ole riippuvainen hakemuksen hyväksymisajankohdasta, vaan jättöajankohdasta. Suosittelijan velvollisuus on huolehtia, että uusi jäsen saa riittävän perehdytyksen Saunaseuran toimintaan ja saunatapoihin. Ensimmäisellä kerralla uuden jäsenen tullessa saunomaan on suosittelijan tultava mukaan tai huolehdittava, että uudella jäsenellä on perehdyttäjänä joku muu seuran jäsen. 

Jäsenmaksut

Henkilöjäsenen liittymis- ja jäsenmaksut: 

  • Kertaluonteinen liittymismaksu on 400 euroa ja jäsenmaksu 125 euroa
  • Nuorisojäsen (15–21 -vuotias) maksaa liittyessään vain jäsenmaksun

Yhteisön ja yrityksen jäsenmaksu on aatteelliselle yhteisölle 500 euroa ja yritykselle 2000 euroa.   

Lisää luetavaa