Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

10 €

Vieras jäsenen seurassa

20 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

5 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

100€

3 kk:n kortti - miehet

250 €

3 kk:n kortti - naiset

100 €

koko vuoden kortti - miehet

580 €

koko vuoden kortti - naiset

230 €

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Hyvä saunateko -tunnustus myönnettiin syyskuussa Lissu Moultonille ja Jani Laukkaselle

Uutisarkisto

03.10.2017

Finnairin Blue Wings -lehdessä julkaistiin kesällä 2017 artikkeli, jossa kerrottiin Helsingin yleisistä saunoista ja luotiin katsaus pääkaupunkimme historiaan kylpylä- ja saunakaupunkina. Upeilla kuvilla väritetyssä artikkelissa käsiteltiin sitä, kuinka viime vuosina Helsinkiin nousseet yleiset saunat edustavat uuden sukupolven suomalaista ja urbaania saunakulttuuria ja -ilmiötä parhaimmillaan.

Artikkelin mukaan upeita ja urbaaneja saunakokemuksia Helsingissä tarjoavat esimerkiksi taannoin perustetut Allas Sea Pool, Löyly, Lonna ja Sompasauna. Ne on kaikki suunniteltu etenkin siitä näkökulmasta, että paikallisilla ihmisillä olisi mahdollisuus nauttia yleisten saunojen hyvinvointia lisäävästä vaikutuksesta arjen kiireiden keskellä. Uusi yleisten saunojen buumi tarjoaakin supisuomalaisia saunakokemuksia ja -elämyksiä paitsi Suomeen saapuville turisteille, mutta innostaa toivottavasti kaupunkisaunojen lauteille myös löylyihin tottuneet suomalaiset.

Suomen Saunaseuran johtokunta oli yhtä mieltä siitä, että artikkeli käsitteli kiinnostavaa ja ajankohtaista saunailmiötä ja sen julkaiseminen Blue Wings -lehdessä puolestaan jakoi suomalaista saunatietoutta suurelle ja kansainväliselle yleisölle. Täten artikkelin tekijöille Lissu Moultonille ja Jani Laukkaselle myönnettiinkin iloiten syyskuun Hyvä saunateko -tunnustus. Suomen Saunaseura onnittelee tunnustuksen saaneita!

Moultonin ja Laukkasen artikkelin voit lukea kokonaisuudessaan täältä: https://issuu.com/finnair_bluewings/docs/blue_wings_summer_2017