Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Hyvä saunateko: Ilmaiset löylyt maanantaisin Uudessa Saunassa

Uutisarkisto

06.03.2020

Jätkäsaaren Uusi Sauna tarjoaa maanantaisin ilmaiset löylyt kaikille halukkaille. Saunayrittäjä Kimmo Helistö haluaa näin poistaa kynnyksen tulla tutustumaan saunaan ja saunakulttuuriin.

– Ainahan kaikki uusi vaatii uskallusta, Helistö toteaa.

Uusi Sauna avasi ovensa marraskuussa 2018 Jätkäsaaren korttelisaunana, jossa on myös ravintola. Uudessa Saunassa on puupellettilämmitteiset saunat naisille ja miehille sekä yksi sähkölämmitteinen tilaussauna, jossa saa maanantaisin löylytellä ilmaiseksi sekasaunassa. Sähkösauna on käytössä myös viikonloppuisin, jos siellä ei ole varauksia.

Ravintolassa on sata asiakaspaikkaa ja kaksi terassia. – Saunan ja ravintolan yhdistelmä toimii hyvin – tai itse asiassa täydellisesti. Ihmettelen, miksi miljoonien saunojen Suomessa ei ole jo paljon aikaisemmin tällaisia tehty, Kimmo Helistö sanoo.

Saunayrittäjänä hän oli korttelisaunan suunnittelussa mukana jo ennen kuin edes aavisti tulevansa Arlan lisäksi yrittäjäksi myös Jätkäsaareen.

– Uusi Sauna on löytänyt ihan odotetusti asiakaskuntaa, jota tulee koko ajan lisää. Sijainti on hyvä ja julkiset liikenneyhteydet sujuvat, mitä varsinkin nuoremmat asiakkaat arvostavat.

Kimmo Helistö sai vuonna 2015 Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkinnon. Hyvä saunateko -tunnustus myönnetään kiitoksena hyvästä, saunaan liittyvästä asiasta tai teosta kuten nyt Helistölle, joka kaupallisena toimijana haluaa tarjota ilmaisen saunakokemuksen. – Ilahduin suuresti, kun Saunaseura noteerasi tällaisen pienenkin saunateon ja arvostan molempia palkintoja, Helistö toteaa.

https://uusisauna.vanhat.fi/