Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Heidi Kärblane kahvilan uusi vuorovastaava

Uutisarkisto

26.02.2020

Saunaseuran kahviossa on uusi vuoropäällikön virka, jonka rekrytointi-ilmoituksen Heidi Kärblane huomasi TE-palvelujen verkkosivulta.

Heidi toimi Kirkkonummen kunnan keskuskeittiössä ravitsemustyöntekijänä, mutta mieli teki koulutusta ja kokemusta paremmin vastaavaan työhön. Niitä olikin tarjolla: samana päivänä Heidi kävi kahdeksassa työhaastattelussa, joista Saunatalo oli viimeinen. – Kun astuin ovesta sisään tähän seesteiseen ilmapiiriin, tiesin tämän olevan minun juttuni. Ja varmaan sama tunne tuli Merville, kun kohtasimme, Heidi sanoo viitaten kahvilapäällikkö Mervi Iivoseen.

Kuin lottovoitto

Heidi aloitti työnsä helmikuun alkupuolella ja kun ensimmäinen kuukausi oli ohi, alkuinnostus ei ollut mihinkään hävinnyt – melkein  päinvastoin.

– Tämähän on kuin lottovoitto! Mukava työ, levänneet ja rentoutuneet asiakkaat ja työpaikka merenrannalla. Ihan kuin viettäisi aikaa kylpylässä ja minulle maksettaisiin siitä, Heidi nauraa. Vuorovastaavan työsarka on monipuolinen. Hän vastaa kahvion käytännön toiminnasta kahvilapäällikön alaisena ja oikeana kätenä sekä opastaa kahvion nuorempaa henkilökuntaa. Heidillä on vahva kokemus alalta. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa yhdeksän vuotta Euroopassa ravintoloissa ja baareissa.

– Kyllähän kaikkein tärkeintä on asiakastyytyväisyys. Tässä ammatissa täytyy osata myös vuorovaikutuksen taidot. Kun itse kunnioitat toisia ihmisiä, hekin kunnioittavat sinua.

Heidi on syntyisin Tallinnasta ja sukujuuret ovat Ranskassa sekä Ruotsissa. Heidi on asunut Suomessa jo vuodesta 2004 ja on ollut Suomen kansalainen vuodesta 2007. Hänellä on kaksi poikaa ja yksi tytär. – Viime elokuussa minusta tuli pienen pojan mima eli mummu, Heidi iloitsee.