Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Hannu Saintulasta Saunaseuran puheenjohtaja kaudelle 2020–21

Uutisarkisto

04.11.2019

Saunaseuran syyskokouksessa 4.11. Kino Tapiolassa oli ennätyksellisesti 150 jäsentä mukana.

Nimitysvaliokunta oli ehdottanut johtokunnan puheenjohtajaksi Antti Lavosta ja jäsenistön keskuudesta ehdotettiin Hannu Saintulaa. Molemmilla oli kannatusta, joten asiasta äänestettiin. Hannu Saintula tuli valituksi 88 äänellä ja Antti Lavonen sai ääniä 62.

Johtokunnan jäsenmääräksi päätettiin yhdeksän. Heikki Hirvosen, Hannu Laineen, Jarmo Lehtolan ja Risto Pitkäsen vuonna 2019 alkanut toimikausi jatkuu vuoden 2020.

Uusia jäseniä oli ehdolla kuusi, mutta vain viisi paikkaa täytettävänä. Näin ollen valinnoista äänestettiin. Äänestyksessä jätettiin 96 lappua ja valituiksi tulivat:

Tiina Kaskiaro: 64 ääntä, jatkaa toiselle kaudelle

Raine Laurikainen: 71

Raine Luomanen: 80

Ritva Ohmeroluoma: 74

Antti Säiläkivi: 82, jatkaa kolmannelle kaudelle

Ilpo Koskinen sai 44 ääntä eikä tullut valituksi

Palaamme syyskokouksen muihin asioihin myöhemmin. Uuden puheenjohtajan haastattelu ja uusien jäsenten esittelyt tullaan julkaisemaan sekä verkossa että joulukuussa ilmestyvässä Sauna-lehdessä.

Hannu Saintula valittiin seuran puheenjohtajaksi kaudelle 2020-21. Nykyisin hän toimii johtokunnan jäsenenä sekä viestintätoimikunnan ja Sauna-lehden toimitusneuvoston puheenjohtajana.

Johtokunnan uudet jäsenet vasemmalta Raine Laurikainen, Ritva Ohmeroluoma ja Raine Luomanen. Ritvahan on ollut johtokunnan jäsen jo aiemminkin, mutta oli vuoden pois keskittyen hyvin työlääseen Saunominen Unescoon -hankkeeseen.

Tuomas M. S. Lehtonen on toiminut kuusi vuotta puheenjohtajana eli sääntöjen mukaan hänen kautensa ei voinut enää jatkua.

Syyskokouksessa oli peräti 150 osallistujaa, ja Kino Tapiola täyttyi ääriään myöten. Jotain oli ilmassa, sillä ennen kokousta tutut tervehtivät toisiaan sanomalla: Ai, sinäkin tulit äänestämään!