Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Hakuilmoitus, projektikoordinaattori / tuottaja

Uutisarkisto

13.07.2017

Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon, aatteellinen yhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on tutkia, vaalia, kehittää ja ylläpitää suomalaista saunaperinnettä. Juhlimme tänä vuonna 80-vuotista taivaltamme, ja siksi haemmekin projektikoordinaattoria / tuottajaa 1.9.-31.11. väliselle ajalle järjestämään vuosijuhlaamme, sekä tukemaan meitä muissa juhlavuoden ja syksyn projekteissa.

Työsi ydin on vuosijuhlien järjestäminen yhdessä toiminnanjohtajan ja järjestön jäsenistä koostuvan juhlatoimikunnan kanssa. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat kaikki juhlien järjestämiseen liittyvät käytännön työt: järjestön sisäinen viestintä juhlien suhteen, yhteydenpito juhlavieraiden, juhlapaikan ja järjestäjien kanssa, sekä itse tilaisuuden sujuvuuden varmistaminen. Juhlien järjestämisen lisäksi pääset osaksi muita Saunaseuran syksyn projekteja kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sosiaalinen. Työstä suoriutuminen edellyttää kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia, ja taitoa pitää hallinnassa tapahtumatuotantoon aina liittyvät monet yksityiskohdat ja hoidettavat asiat. Edellytämme sinulta kokemusta juhlien järjestämisestä, muu kokemus järjestötyöstä on eduksi. Perustason tietoteknisten taitojen hallinta (toimisto-ohjelmat, Google Forms) on myös tarpeen.

Työ ajoittuu aikavälille 1.9.-31.11, ja sen pääasiallinen suorituspaikka on saunatalomme Lauttasaaressa, Helsingissä. Työaika on keskimäärin 30h / vko. Lähetä hakemus, cv ja palkkatoive 3.8. mennessä osoitteeseen jussi.nuortimo@sauna.vanhat.fi.

Lisätietoja: Suomen Saunaseuran vt. toiminnanjohtaja Jussi Nuortimo 26.-28.7. klo 10-12, puh. 050 371 8178 tai jussi.nuortimo@sauna.vanhat.fi.