Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Hae seuran toimikuntiin vuodelle 2020

Uutisarkisto

13.12.2019

Hae Saunaseuran toimikuntiin vuodelle 2020!

Saunaseuran johtokunta hakee jäseniä toimikuntiin vuodelle 2020. Toimikunnat käsittelevät oman vastuualueensa asioita, valmistelevat asioita johtokunnalle ja kehittävät Saunaseuran toimintaa.

Voit hakea toimikuntiin vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut toimikunnan jäsenyydestä ja millaisia asioita voisit itse antaa toimintaan. Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@sauna.vanhat.fi viimeistään tiistaina 7.1.2020. Johtokunta päättää nimettävistä toimikunnista kokouksessaan 14.1.2020.

Lisätietoa toimikuntien tehtävistä ja tavoitteista vuodelle 2020 antaa seuran puheenjohtaja Hannu Saintula (s-posti hannu.saintula@pp.inet.fi, puhelin 050-5599 557) . Lisätietoja toimikunnista löydät alta.

Saunaseuran toimikunnat

Sauna–lehden toimitusneuvosto

Toimitusneuvoston tehtävä on suunnitella ja kehittää Sauna–lehteä. Toimitusneuvosto osallistuu konkreettisesti lehden sisällön suunnitteluun sekä muuhun lehden tuottamiseen liittyviin tehtäviin.

Viestintäryhmä

Viestintätoimikunta kehittää seuran viestintää. Ensi vuonna seuralle on tarkoitus muodostaa viestintäsuunnitelma, tätä taustaa vasten toivomme hakemuksia erityisesti viestinnän alasta kokemusta omaavilta.

Taloustoimikunta

Taloustoimikunnan tehtävä on seurata ja kehittää seuran taloutta. Taloustoimikuntaan toivotaan hakemuksia esimerkiksi taloushallinnon ja järjestötalouden osaajilta.

Tutkimus- ja kulttuuritoimikunta

Saunaseuran tutkimus- ja kulttuuritoimikunta edistää ja tekee tunnetuksi suomalaista saunakulttuuria perustuen tutkimustietoon Suomessa ja ulkomailla sekä saunomisen terveyttä, hyvinvointia ja sosiaalisuutta edistäviä vaikutuksia.

Kunnossapitotoimikunta

Kunnossapitotoimikunta suunnittelee, valvoo ja toteuttaa Saunatalon kunnossapitoa ja remontointia. Kunnossapitotoimikuntaan etsitään tulevaa vuotta varten erityisesti sähkötöiden ja -suunnittelun asiantuntijaa.