Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Hae Saunaseuran toimikuntiin vuodelle 2019!

Uutisarkisto

21.12.2018

Saunaseuran johtokunta hakee jäseniä toimikuntiin vuodelle 2019. Toimikunnat käsittelevät oman vastuualueensa asioita, valmistelevat asioita johtokunnalle ja kehittävät Saunaseuran toimintaa.

Voit hakea toimikuntiin vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut toimikunnan jäsenyydestä ja millaisia asioita voisit itse antaa toimintaan. Hakemukset voit toimittaa seuran vt. toiminnanjohtaja Mari Paavolalle, jolta saat tarvittaessa myös lisätietoa toimikuntien toiminnasta.

Hakuaika päättyy 11.1.2019. Johtokunta päättää nimettävistä toimikunnista kokouksessaan 16.1.2019. Alla on kerrottu tarkemmin toimikunnista.

Saunaseuran toimikunnat

Sauna–lehden toimitusneuvosto:
Toimitusneuvoston tehtävä on suunnitella ja kehittää Sauna–lehteä. Toimitusneuvosto osallistuu konkreettisesti lehden sisällön suunnitteluun sekä muuhun lehden tuottamiseen liittyviin tehtäviin.

Viestintäryhmä:
Viestintätoimikunta kehittää seuran viestintää.

Taloustoimikunta:
Taloustoimikunnan tehtävä on seurata ja kehittää seuran taloutta.

Tutkimus- ja kulttuuritoimikunta:
Saunaseuran tutkimus- ja kulttuuritoimikunta edistää ja tekee tunnetuksi suomalaista saunakulttuuria perustuen tutkimustietoon Suomessa ja ulkomailla sekä saunomisen terveyttä, hyvinvointia ja sosiaalisuutta edistäviä vaikutuksia.

Kunnossapitotoimikunta:
Kunnossapitotoimikunta suunnittelee, valvoo ja toteuttaa Saunatalon kunnossapitoa ja remontointia. Kunnossapitotoimikuntaan etsitään tulevaa vuotta varten erityisesti rakennesuunnittelun asiantuntijaa.

***

Yhteydenotot: vt. toiminnanjohtaja Mari Paavola (sähköposti mari paavola@sauna.vanhat.fi, puhelin 050 371 8178, huom. ei puhelinyhteydenottoja aikavälillä 27.12.-6.1.)