Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Etsitään kahvilatyöntekijää osa–aikaiseen työsuhteeseen

Uutisarkisto

31.10.2018

 

Suomen Saunaseura on vuonna 1937 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on suomalaisten saunaperinteiden vaaliminen, saunan tuntemuksen syventäminen ja saunomisen merkityksen korostaminen terveiden elämäntapojen ylläpitäjänä. Saunaseura pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta, sekä jakamaan tietoa suomalaisesta saunasta ja saunomisesta myös kansainvälisesti.

Suomen Saunaseura hakee nyt Saunatalon kahvioon kahvilatyöntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen (n. 10 – 20 h / viikko). Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu:

  • ruoka-annosten ja vitriinituotteiden myynti sekä tarvittaessa niiden valmistus
  • kassatyöskentely
  • kahvion yleinen järjestyksenpito, astiahuolto ja siivous
  • Saunaseuran jäsenpalvelu

Edellytämme iloista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä hygieniapassia. Katsomme eduksi kokemuksen kahvilatyöstä ja/tai kahvilatuotteiden valmistuksesta sekä kielitaidon. Arvostamme monipuolista kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä valmiutta työskennellä joustavasti vuorotyön mukaisesti.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, ja sen suorituspaikka on Saunatalomme Lauttasaaressa, Helsingissä. Työ on vuorotyötä ja se ajoittuu pääsääntöisesti aikavälille klo 10-23.00, sisältäen enimmäkseen ilta- ja lauantaivuoroja. Palkkaus on MaRa ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 18.11.2018 klo 23.59 mennessä osoitteeseen mervi.iivonen@sauna.vanhat.fi. Haastatteluja järjestetään sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu, ja teemme rekrytoinnin heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja: Suomen Saunaseuran kahvilapäällikkö Mervi Iivonen, arkisin klo 10-12 (puh. 050 371 3933)