Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Etsimme projektikoordinaattoria Unesco-hankkeeseen!

Uutisarkisto

26.06.2018

 

Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon, aatteellinen yhdistys. Yhdistyksen tehtävänä on tutkia, vaalia, kehittää ja ylläpitää suomalaista saunaperinnettä.

Suomalainen saunomisperinne valittiin vuonna 2017 suomalaiselle elävän perinnön listalle, josta valtion on vuosittain mahdollista esittää yhtä elävän perinnön kohdetta lisättäväksi Unescon ylläpitämälle kansainväliselle aineettoman kulttuuriperinnön listalle. Saunominen on Opetus- ja kulttuuriministeriön tekemän päätöksen mukaan ensimmäinen kohde, jota Suomesta esitetään lisättäväksi Unescon kansainväliselle listalle, ja nyt haemme projektikoordinaattoria hoitamaan Unesco-hakemusprosessin käytännön toimia, sekä tukemaan meitä syksyn muissa projekteissa.

Työsi ydin on Unesco-hakemusprosessin käytännön asioista vastaaminen yhdessä suomalaisen saunayhteisön aktiivien kanssa. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat kaikki hakemusprosessiin liittyvät käytännön työt: saunayhteisön sisäinen viestintä, prosessin ulkoinen viestintä, sauna-aiheisen seminaarin järjestäminen sekä Unesco-hakemuksen sisällöntuotanto. Hakemuksen valmisteluun liittyvän työskentelyn lisäksi pääset osaksi muita Suomen Saunaseuran syksyn projekteja kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sosiaalinen. Arvostamme kykyä työstää ja tuottaa tekstiä. Työstä suoriutuminen edellyttää kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia, ja taitoa pitää hallinnassa projekteihin, tapahtumatuotantoon ja viestintätehtäviin liittyvät monet yksityiskohdat ja hoidettavat asiat. Edellytämme sinulta hyvää englanninkielen taitoa ja kokemusta projektien hallinnasta. Muu kokemus projekti- ja viestintätyöstä on eduksi. Perustason tietoteknisten taitojen hallinta (toimisto-ohjelmat, Google Forms) on myös tarpeen.

Työ ajoittuu aikavälille 8.8.-31.12.2018 ja sen pääasiallinen suorituspaikka on Saunatalomme Lauttasaaressa, Helsingissä. Työaika on keskimäärin 24 h / vko. Lähetä hakemus, cv ja palkkatoiveesi 22.7. klo 23.59 mennessä osoitteeseen hakemukset@sauna.vanhat.fi. Haastattelut järjestetään 25.7.2018 Helsingissä.

 

Lisätietoja: Suomen Saunaseuran vt. toiminnanjohtaja Mari Paavola 19.7. ja 20.7. klo 10-12, puh. 050 371 8178.

 


Artikkelin kuva: Hanna Söderström / Sauna from Finland ry